بارداریم ناخواسته بود شوهرمتازگیا رفته سرکار و اصلا ب هیچ عنوان بچه نمیخواد مامانم قرار بود برام سیسمونی یعنی در حد لباس و اینا بگیره ولی امشب بهم گفت برو ب خانواده شوهرت بگو بهت بدن بخری گفتم دوست ندارم کاسه گدایی دست بگیرم گفت منم ک نمیتونم کامل بگیرم درصورتی ک من هییییچ نخواستم ازش فقط قنداق و لباس همین حتی شیشه شیر همنخواستم هیچی ن کریر ن گهواره ن هیچ چیز دیگه ولی امشب دلم ب حال بچم سوخت دلم میخواست بچه اولمه همه چی براش نیگرفتم ببخشید طولانی شد دلم شدیداا گرفته رفتم تازه فروشگاه چقدر چیزای قشنگی داشت دوست داشتم حداقل دو سه تا دست لباس براش بگیرم ولی .... خدا بزرگه برامدعا کنید
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام دخترم ... من قول بهت می دم.. هرآنکه دندان دهد نان دهد ... مطمئن باش بچه ات روزی خودش رو باخودش می آره
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
عزیز دلم ب جای فکر کردن ب این چیزا دعا کن بچت صالحو سالم باشه انشاا.... اینقدر واسش لباسهای قشنگ بخری ببین از قدمش باباش هم رفته سرکار خوش قدمه مبارک...
خداجونم شکرت واسه دوتا پسرام علی جانم ❤️ محمدکوچولوم 🧿🧿