2777
2789

وای امروز سر یکی از کلاس های عمومی 

یکی نشسته بود کنارم ب حدی بوی گند میداد ک داشتم خفه میشدم،کلاس هم پر بود نمیتونستم جامو عوض کنم

منم ب شدت روی بو حساسم

واقعا حالم داشت بد میشد

واقعا زشته  اینکه نه حموم میرن نه لباس های تمیز میپوشن

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا حموم میرن لباس تمیز میپوشن هزار مدل مام میزنن. اما عرقشون بوی بدی میده..تقصیری ندارن..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

واقعا کثافتن بعضیا

از زیر بغل و اونجاشون بوی گند میاد بوی عفونت بوی عرق تند  اووووق

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

منم سرکارم خیلی پیش میاد مراجعه کننده ها بو میدن بعد اکثرا هم چبتان پیتان ارایش ژل ناخن بعد موهاش چرب بو عرق میده

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

وای وای منم خیلی حساسم

مخصوصا این دخترای دبیرستانی ک تعطیل میشن از پیششون رد میشم بعضیاشون واقعا غیرقابل تحملن

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

لباس رو یکبار میپوشی،  سری دوم نباید بپوشی. 

بعضیا اهمیت نمیدن. میپوشن. 

یا دیر دیر حموم میرن. 

یا بعضیا واقعا اهل رعایت کردن هستن. اما بدنشون مشکل داره 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401