و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید! تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
همه افراد از نگاه عزیزانشون زیباترینن مثلا همه مادرام فکر میکنن بچه خودشون از همه خوشگلتره چون از بس دوسش دارن زیبا میبیننش شما هم همینطور بعدم هر نگاه کردنی نظر داشتن نیست خیلیا عادتشونه همرو نگاه کنن هرچی بنظرشون جالب اومد مثلا من خودم عاشق پیرمردای چروکم از بچگی دوست داشتم بابابزرگم زودتر چروک بشه حالا همه پیر مردا فکر میکنن روشون کراشم؟
همه افراد از نگاه عزیزانشون زیباترینن مثلا همه مادرام فکر میکنن بچه خودشون از همه خوشگلتره چون از بس ...
عزیزم من کلا برام عزیز نیس و اصلا خوشم نمیاد بیشتر ب چشم عابر میبینمش. بارها پیش اومده بیرون رفتنی دیدم که چه دخترایی نگاش میکنن علنن زل میزنن آدم نگاه عادی و که برنمیگرده پشت سرش ببینه که بچه که نیستیم
بشین بابا کی دنبال پدر ۶۰ ساله توعه فاز برمیداری گفتی جذابه گفتم عکس بزار بعدشم هر پیامم تو بعضی تاپیکا دوسه بار ارسال میشه یا اصلا ارسال نمیشه از اول باید ارسال کنم چون این کاربریمو تازه زدم
به تو فکرکردم دوباره دوباره به تو فکرکردن عجب حالی داره....