2777
2789
عنوان

درحال حاضر

195 بازدید | 31 پست

امروزتون چطور بوده تا الان؟ چکارا کردین چه احساساتی تا همین الان پشت سر گذاشتین و امروز رو چطور پیش بینی میکنین(جهت اینکه حوصله اسی سررفته) سوال بپرسین جواب میدم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

حمالی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز خوبی بود. تا الان هر کاری که برای امروز در نظر داشتم بهش رسیدگی کردم.

اگه تا ساعت ۴ همه چی خوب پیش بره بقیه‌اش هم خوب میشه.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

بسمه الله برق نبود پختیم الان ابدنیس همیشه همین برنامه

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

۱۱ بیدار شدم صبحانه . الانم ناهار . عصر میرم برای اولین بار فیلر بزنم . بعدش میم پیش دوستم و تاشبم ب ...

این روتین قشنگ و پر بود

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

بسمه الله برق نبود پختیم الان ابدنیس همیشه همین برنامه

آب نیس

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹