2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جووووون بیا بزن

🩴👋

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قیمه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
چیه

آش مرغ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اخه یروز یکی تو تاپیکا گفته بود درخواست داده واقعا چرا اینظچطور دوستایی داری

خب نده تا نگن..... لابد درخواس داده بودی دیگ

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

مامانم بادمجون شکم پر و ماکارونی با سویای فراوان که من عاشقشم پخته

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

قیمه شامم الویه وسایلش گذاشتم بپزه یکم دیگه می‌خوام درست کنم بذارم یخچال الان باید پاشم برنج بپزم سی ...

چطوری تو یک ساعت برنج میپزی؟برنج حداقل باید یک و نیم ساعت دم بکشه تا خوب در بیاد