2777
2789
عنوان

غذای کمکی

181 بازدید | 13 پست

سلام دوستان   من به نی نیم از چهار ماهگی به اصرار اطرافیانم شروع کردم به دادن غذای کمکی.الان سه هفته هست دارم بهش میدم البته فقط توی این مدت فرنی و حریر بادوم دادم  به نظرتون باید قطره اهن رو شروع کنم؟ا اینم بگم خیلی ناراحتم که چرا زود شروع کردم

باید تحت نظر دکتر کودکان باشه

سر خود کاری نکن

از کارت واکسنش استفاده کن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ناراحت نباش ، من طبق نظر پزشك پيش رفتم الان خيلي پشيمونم ، البته كه يه مادر به هيچ عنوان نبايد تحت تاثير نظرات ديگران قرار بگيره ، بچت رو با نظر خودت ( كه البته مطالعه باشه پشتش ) بزرگ كن ، فردا دخالتاي بزرگت ميكنن ، بعدشم خارج از ايران چهار و نيم ماهگي شروع ميكنن اونم با يه سري ميوه ها ، عزيزم مطالعه كن بعد عمل كن ، فردا هم نگو بچم اينجوري شد اونجوري شد تقصير فلانيه

نه عزيزم اشكال نداره بعضى بچه ها با شير خالى سير نميشن فقط كمكى رو خيلى زياد نده بيشتر شير بده تا شيش ماه بعدش ديگه صبحونه ناهار شام با دو بار ميان وعده بايد بهش كمكى بدى

قطره اهن از شيش ماهگى بده

آرزو میکنم که به آرزوت برسی 🥰
دل گرم شدم عزیزم 

من زیر نظر دکترم یعنی  چندتا دکتر رفتم همشون گفتند چهار ماهگی شروع کن. درضمن سرلاک امادس معلوم نیس چی داره فقط مواقع ضروری بهش بده در غیر این صورت خودت بپز