2777
2789
عنوان

کدوم رشته تاپ بهتره

340 بازدید | 52 پست

من خودم همه رو دوست دارم هر کدومو به یه علت

پزشکی دوست دارم چون حافظم فوق العادست از طرفی خیلی کنجکاوم و عاشق آناتومی و دل و جرئت پزشکی هم دارم

دندون چون آسون تره درساش قدرت بدنی هم میخواد که من دارم زود هم به پول میرسی

دارو هم چون مامانم داروسازه کارم راحت تره از مدل درساشم خوشم میاد از طرفی خودمم بخوام داروخونه بزنم از لحاظ سرمایه مشکلی ندارم

نظر مامانم دارو هست 

نظر شما چیه؟

چیز دیگه ای هم علاقه داری بگو بدون تعارف 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکدوم آوردی الان پزشکی ظرفیتش بیشتر دندون رتبه کمتری میگیره خیلیم همچین درسشون آسون نیست

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

هر سه تاش عالیه هر کدومو بری موفقی البته من خودم دندان‌پزشکی رو دوست دارم باز نظر خودت

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

تو تاپیک قبلیت 11ام بودی الان شدی کنکوری عجبیبا غریبا

کنکوری نیستم که 

یازدهمم 

همینطوری پرسیدم چون ذهنمو مشغول کرده بود 

میدونم هر وقت قبول شدم باید بپرسم هنوز خیلی زوده

داروخانه خیلی زیاد شده. مگه بخوای تو مناطق محروم بزنی

میتونن ب عنوان دکتر داروساز توی داروخونه کار کنن بصورت شیفتی ک اگ شیفتش بالای 8ساعت باشه درامدرش چیزی حدودا 100 میل در ماه هست البته توی شهرای بزرگ