2777
2789
عنوان

من با این ترومایی که دارم چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 17 پست
اره میدونم چی میگی منم رسیدم به مرحله پذیرش ولی در حدی که بتونم خودمو اروم کنم لعنت میگم‌چون اون م ق ...

حداقل به خودشون لعنت بفرست مرده هاشون گناهی نکردن عزیزم 

اگه اینکار آرومت میکنه دلیل نیس که کاملا درست باشه 

یه جور مسکنه 

زمان به عقب بر نمیگرده و ما نمیتونیم چیزیو عوض کنیم حداقلش الان دیگه کوتاه نیا جلوشون

🎀😶

حداقل به خودشون لعنت بفرست مرده هاشون گناهی نکردن عزیزم اگه اینکار آرومت میکنه دلیل نیس که کاملا درس ...

الان دیگه تو زندگیم وجود ندارن دیگه هبچ خبری ازشون نیس 

ولی آسیب هاشون باهامه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری فقط هر روزت رو با یاد کارایی که باهات کردن تلخ و ناراحت شروع میکنی . در واقع اونا هر کاری که باهات کردن ، شما خودت هم با یادآوری روزانش دردش رو تازه میکنی هر روز . 

من نمیگم ببخششون چون بعضی کارا رو نمیشه به راحتی بخشید ولی هر کاری که میتونی بکن که ازش بگذری و هر روز خودت رو ناراحت نکنی با یادآوریش

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
2790
2778
2791
2779
2792