2821
2789
عنوان

کادر درمان

91 بازدید | 10 پست

سلام 

دیشب همراه مامانم رفتیم برای mri
بعد که تموم شد میخواست از اتاق بیاد بیرون دکتر گفت میتونی بری کمکش
فلز همراهت نباشه منم فقط انگشترو کیفم دادم داداشم
 🙁😢خیلی عجله ای شد
 گردنبندم
سگک کفشم
کلیپسم فلز داشت اون لحظه یادم نبود اصلا که اینا هم فلز دارن جلو چشمم نبودن
 رفتم داخل
خودم احساس کردم سرم داره گیج میره
کمکش کردم و اومدیم بیرون
بعدش اب هم زیاد خوردم
چرا میگن فلز داخل نبریم

الان یکم سردرد دارم 

به نظرتون مشکلی پیش میاد راستش نگرانم

ن عزیزم چیزی نیست دستگاه اگ روشن میبود ممکن بود بهش بچسبی چون اهنربا داره الانم داری تلقین میکنی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ن عزیزم چیزی نیست دستگاه اگ روشن میبود ممکن بود بهش بچسبی چون اهنربا داره الانم داری تلقین میکنی

مرسی عزیزم  با خودم فکر کردم حتی اگر  یادمم بود کفشم سگک داره دمپایی اونجا نبود که باهاش برم داخل

از دیشب استرس گرفتم نمیدونستم انقد جون عزیزم☺

مرسی عزیزم با خودم فکر کردم حتی اگر یادمم بود کفشم سگک داره دمپایی اونجا نبود که باهاش برم داخل از ...

ن بابا چیزی نشده نترس قانونه اتاق ام ار ای بوده بت گفتن ک اگ یموقه دستگاه اتفاقس روشن شد مشکلی پیش نیاد رفتی امدی چیزی نشد دگ اگر روشن بود گفتم میچسبدی ب دستگاه چون اهنربا داره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیس ام ار ای میدان مغناطیسیه 

بدن شما توی اون دستگاه تبدیل میشه به یه آهنربای قوی که مثلا ممکنه النگوتون محکم بچسبه به دستتون و آسیب ببینین

امواج مضری برای بدن نداره 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

2824
2823
2791
2779
2792