2821
2789
عنوان

تراز کنکور

322 بازدید | 20 پست

فکر نمیکنم امسال تراز و رتبه خوبی بده :/

چون کنکورارو ک نگاه میکنم هر سال بدتر از سال بعدش داره تراز میده

شما هم اینطور فکر میکنید ؟

حس ششمی بارداری 💟 💒 #مردادی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم امسال کنکور دادم هیچ اطلاعی از تراز و رتبه‌ها ندارم لی بیشتر واسه نهایی می‌خونم مشاورم میگه اگه ...

ااز یه طرفم اینقدر اذیت میشم که میگم هر رشته‌ای که برام اومد برم دانشگاه فقط راحت شم

سلام من میخوام پشت بمونم اگر تجربه ای داری میشه کمکم کنی از تجربه هات بگی🥲

من مشاور خوب پیدا نکردم

تصمیم گرفتم خودم برنامه ریزی کنم

بنظرتون چجوری طبق برنامه ازمونا پیش برم؟

ازمون حضوری میدادید؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

سلام من میخوام پشت بمونم اگر تجربه ای داری میشه کمکم کنی از تجربه هات بگی🥲من مشاور خوب پیدا نکردمتص ...

آره هر سوالی    داری بپرس راحت باش  .

قلمچی من حضوری همیشه می رفتمو بنظرم تابستونو ازمون ثبتنام نکن از مهرو ابان برو  . بهتره تابستون پایه و 12 رو دوبار مرور کنی تجربم این بود

آره هر سوالی داری بپرس راحت باش .قلمچی من حضوری همیشه می رفتمو بنظرم تابستونو ازمون ثبتنام نکن ا ...

من امسال یه مشاوری داشتم که برنامه ای که بهم میداد خوب بود ولی اصلا گزارشکار سین نمیزد و دو روز یبار انلاین میشد ولی درکل پسر خوبی بود و با اخلاقیاتش اوکی بودم ولی اصلا انگیزه و اینا بلد نبود بده و به طور کلی خیلیییی متوسط بود 

بیشتر من با این موضوع دوسش داشتم که خودش از منطقه محروم و شرایط سخت قبول شده بود

حالا واقعا نمیدونم چکار کنم

مثلا دیشب ک شب قبل امتحان دینی ام بوده یه پیام نداده بپرسه که چقدر خوندی و فلان... امروزم حتی پیام نداد

حالا خودم از امتحان اومدم بهش پیام دادم

در رابطه با کلاس واینا هم اطلاعاتی نداره که مثلا فراهانی کیه واینا

چون خودش کلاس نمیرفته ....

ولی از بقیه مشاورهام بازم اخلاقش بهتره...

اصلا دلم نمیخاد دیگه باهاش مشاوره بگیرم 

خسته شدم نمیدونم چیکار کنم

تاحالا تو زندگیم قلمچی ندادم... بنظرت تابستون از کجا و کی شروع کنم؟ 

تابستون اگر قلمچی ندم از مهر چجوری برسم بهشون؟

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

مرور و جمع بندی چطوری انجام میدادی؟ مشاور داشتی؟

نهایی هارو در طول سال نخوندی؟

من امسال یه مشاوری داشتم که برنامه ای که بهم میداد خوب بود ولی اصلا گزارشکار سین نمیزد و دو روز یبار ...

خب اینا چیزی نیستن مشاور منم گزارش کار میفرتادم پشتیبانش گاها دوروز بعد جواب میداد . مثلا شب امتحان پی بده چی خوندی خب که چی بشه؟؟؟؟؟

مشاور باید بهترین استاد هارو بشناسه مثلا من نمیخاستم فینیتو کرمی ببینم اسفند ولی مشاورم گفت بچه ها دیدن میگن خوبه برا سطح منم خوبه

اگر تجربی باشی میتونم بهت کلاس انلاین معرفی کنم  . 

راجب قلمچیم گفتم دیگه چون تابستون مرور میکنی همه پایه رو همه ازموناهم از اول شروع میکنن دیگه حتما تو رسیدی خوندی اونجارو .

راستی مشاورت کی ها زنگ میزد؟