2777
2789
شما هم علوم پزشکی هستی؟

من نه.همسرم.من رشته ام فنیه.واسه من رفتن خیلی خیلی راحت بود که متاسفانه مدرک زبان نتونستم اماده کنم و دیگه تا اومدم پیشرفت کنم سنم از ۳۵ بالا رفت.و هم کار پیداکردن سخت شد هم اپلای دانشگاه 

من نه.همسرم.من رشته ام فنیه.واسه من رفتن خیلی خیلی راحت بود که متاسفانه مدرک زبان نتونستم اماده کنم ...

اره فنی ها عالین

انشاءالله خیر برات رقم بخوره و حال دلت خوب باشه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اون پول رو هم برداشتننمیشه خرید😔

ای وای چه سخت.خب بمون کار کن و تا می تونی زبانتو قوی کن.اگر بخوای بری المان هم انگلیسی هم المانی و اگر کانادا هم انگلیسی هم فرانسه باید مسلط باشی تا بتونی امتحانات معادل سازی رو به همین زبانها بگذرونی

ای وای چه سخت.خب بمون کار کن و تا می تونی زبانتو قوی کن.اگر بخوای بری المان هم انگلیسی هم المانی و ا ...

شاید باورت نشه ولی کار نیس😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ای وای چه سخت.خب بمون کار کن و تا می تونی زبانتو قوی کن.اگر بخوای بری المان هم انگلیسی هم المانی و ا ...

کار خوب درامد خوب داشته باشم دیوونم مگه برم پناهندگی

اره فنی ها عالینانشاءالله خیر برات رقم بخوره و حال دلت خوب باشه

ممنون عزیز دلم.همچنین شما.بازم می گم کار کن پولاتو جمع کن و زبانتو تقویت کن تا با سرافرازی بری.به قول شوهرم می گه دکتر مملکتم برم مثل خلافکارا و فراریا پناهنده بشم

ممنون عزیز دلم.همچنین شما.بازم می گم کار کن پولاتو جمع کن و زبانتو تقویت کن تا با سرافرازی بری.به قو ...

باور کن گریه امونم نمیده باهات حرف برنم

شاید باورت نشه ولی کار نیس😔

باید مثل ما دل بزنی به دریا و بیای مناطق محروم.ما الان بیست ساله که منطقه محرومیم.باورت میشه می ترسیم ریسک کنیم و بریم یه شهر خوب .باید مناطق دور بری یه مدت.چاره ای نیست عزیز دلم

باید مثل ما دل بزنی به دریا و بیای مناطق محروم.ما الان بیست ساله که منطقه محرومیم.باورت میشه می ترسی ...

باور کن در به در تو شهرستان هم دنبال کارم😔

هرمزگان،کرمان خراسان جنوبی،کهگلویه پرسیدی؟؟

ما سمت آذربایجانیم 

باور کن گریه امونم نمیده باهات حرف برنم

عزیزم.هممون همین هستیم من بیشت ساله شهر غریت هوای خیلی بد و شرجی دور از خانواده.برق بهترین دانشگاه کشور خوندم کار واسم نیست اینجا باز ارشدشو گرفتم و کار پیدا نکردم الان ارشد روانشناسی دارم و باز هیچی.هممون قربانی هستیم تو این مملکت.

میگم درمانگاههای دندانپزشکی نمی تونی ؟؟ یا مثلا شراکتی چند نفر بشین یه مرکز زیبایی دهان و دندان بزنید