2777
2789
واسه آلمان چی؟

آلمان پناهنده خیلی کم میگره 

باید بری آلبانی 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم *

وای البانی دیگه کجاس؟؟ ولش کن.خدایی نکرده بگیرن قاچاق اعضای انسان هم بشی.یه بار واسه پناهندگی اقدام کردیم توی همون کرونا گفتن با شناسنامه ی خارجی میرید اوکراین اونجا سه ماه می مونید و..البته بدون مرد یعنی فقط من و دخترم.بعد یکی گفت میبرنتون توی ازمایشگاههای میکروبی و کشتار جمعی تحویلتون میدن و در ازاش پول می گیرن.بعدها که جنگ روسیه و اوکراین شد دیدیم واقعا اوکراین کارخانه و ازمایشگاههای تولید سلاحهای میکروبی و کشتار جمعی داره.خلاصه ما که قصر در رفتیم.شما هم خیلی مواظب باش

باید یه ویزای تفریحی یا مثلا نمایشگاهی یا تور بگیری رسیدی اونجا توی فرودگاه برو بگو می خوام بمونم و ...

سلام وقت بخیر

اگر یک دندانپزشک  پناهنده بشه

چطور میتونه اونجا شاغل بشه؟

به مدارکش دسترسی نداره برای معادلسازی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ویزای توریستی به هر کسی نمیدن. شرایطش سخته. اینایی که میرن زمینی و قاچاقی رد میشن میرسن به خاک اون ک ...

سلام وقت بخیر

اگر یک دندانپزشک  پناهنده بشه

چطور میتونه اونجا شاغل بشه؟

به مدارکش دسترسی نداره برای معادلسازی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام وقت بخیراگر یک دندانپزشک پناهنده بشهچطور میتونه اونجا شاغل بشه؟به مدارکش دسترسی نداره برای معا ...

بدون مدارک نمیشه.باید حتما معادلسازی انجام بدین.رشته های پزشکی شغلهای حساسی هستن زبانتون باید در حد ایلتس ۷ باشه و دروس تخصصی رو حتما امتحان بدین.وقتی  تقاضای پناهندگی دادین هر کاری و هر شغلی رو اجازه ندارین انجام بدین.مگر اینکه مدارک تبحر در اون کار رو ارایه بدین و فکر کنم بتونین به عنوان دستیار دندانپزشک کار کنید تا مدارکتون اماده بشه.اما. وقتی مدرک دانشگاهیتون دستتون نیست چطور می خواین ثابت کنید که دندونپزشکی خوندین؟؟ 

بدون مدارک نمیشه.باید حتما معادلسازی انجام بدین.رشته های پزشکی شغلهای حساسی هستن زبانتون باید در حد ...

کلا همین اثباتشو میپرسیدم ازتون🫠🥲

بدون مدارک نمیشه.باید حتما معادلسازی انجام بدین.رشته های پزشکی شغلهای حساسی هستن زبانتون باید در حد ...

در مهاجرت کاری عادی میدونم که معادلسازی و کلی امتحان داره تا اونجا به عنوان پزشک/ داروساز یا هر شغل مرتبط دیگه قبول بشی

میخواستم بدونم اونی که پناهنده هست و همه چیو گذاشته و فرار کرده چجوری میتونه اونجا بگه اقا من قبلا پرشک یا دندانپزشک بودم مثلا🫠

کلا همین اثباتشو میپرسیدم ازتون🫠🥲

باید مدرکتون رو بگیرید ترجمه رسمی کنید با خودتون ببرید.الان انگلستان پزشک و دندون و دامپزشک خیلی نیاز داره یکی از دوستانمون اقدام کردن الان چهار ساله که درگیر مدرک زبان و معادلسازی هستن و هنوز نتونستن برن.دوبار تا حالا توریستی رفتن یه سری امتحاناشون رو دادن و برگشتن ظاهرا سال دیگه می تونن برن شروع به کار کنن.یه زوجن دو تا متخصصن

خود ما هم از بس معادلسازی سخت بود خواستیم با ثبت شرکت و خرید استارتاپ بریم که همه پولمونو خوردن.همسرم هم حاضر نمیشه پناهندگی بریم.می گه اواره می شیم

باید مدرکتون رو بگیرید ترجمه رسمی کنید با خودتون ببرید.الان انگلستان پزشک و دندون و دامپزشک خیلی نیا ...

دانشگاه مدرک رو نمیده اخه 

میگه ۷-۶ سال تو ایران کار کن بعد

باید مدرکتون رو بگیرید ترجمه رسمی کنید با خودتون ببرید.الان انگلستان پزشک و دندون و دامپزشک خیلی نیا ...

شما هم علوم پزشکی هستی؟

دانشگاه مدرک رو نمیده اخه میگه ۷-۶ سال تو ایران کار کن بعد

اره یا معادلش باید به دولت پول بدی.اکثر پزشکا همین مشکل رو دارن.همسر من بیست ساله داره کار می کنه.و اون زوج که گفتم الان پنجمین سال خدمتشون توی منطقه محرومه.ما هم همین منطقه محروم زندگی می کنیم

اره یا معادلش باید به دولت پول بدی.اکثر پزشکا همین مشکل رو دارن.همسر من بیست ساله داره کار می کنه.و ...

الان اون پول رو هم برداشتن

نمیشه خرید😔