2777
2789
عنوان

بچم یک ماهشه وزن نگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 58 پست

عزیزم نگران نباش

همین که میگی داری میبینی بهتر شده بعد زردی ، نشونه خوبیه

اگر شیر خوب میخوره و بقیه چیزاش نرماله ، یه ترازو توی خونه داشته باش هر هفته وزنشو بگیر ببین چطوریه

۲ ماهگی هم که میبری بهداشت هم واکسن داره هم چکاپ میشه

اگر آلرژی هم داره میتونی آپتامیل پپتی بدی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کامفورت انتخاب خوبیه برای نوزادای نفخ‌دار. شیشه‌ی اونت اصلی هم که خیلیا راضین ازش.حالا که شیر و شیشه ...

میخوام عصر دوباره ببرمش متخصص ببینه 

امروز بهداشت گفت وزنش کمه

اول اینکه شیر بچه رو نباید عوض میکردی نفخ و کولیک رو که همه دارن و قرار نیس شیرخشکس رو عوض کنی..یه سیر هشک بده همون رو عادت میکنه به بدنش..بچه یک ماهه باید سریع وزن بگیره..تقصیر خودته...لطفن دیگه تعییر نده شیرشو

قدش چقد بود یکماهگی

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
عزیزم نگران نباشهمین که میگی داری میبینی بهتر شده بعد زردی ، نشونه خوبیهاگر شیر خوب میخوره و بقیه چی ...

اپتامیل پدی وزن میده ؟ برای نفخ خوبه ؟ 

ترازو دیجیتال دارم بدرد نمیخوره دقیق نمیزنه

شما چه شیری دادید ؟ یکی از دکترایی ک بردم گفت شاید تو بیمارستان وزن و الکی زدن اننقدر نبوده من سه رو ...

اولش شیر خودم دادم ولی بعد از یک ماه که کم شد روزی یه بار شیر اپتامیل مخصوص رفلاکس دادم تا یک سالگی روزی یکی دو بار میدادم بعد از یک سالگی تا دو سالگی فقط شیرخشک میدادم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اپتامیل پدی وزن میده ؟ برای نفخ خوبه ؟ ترازو دیجیتال دارم بدرد نمیخوره دقیق نمیزنه

من به یکی از بچه هام میدادم اره وزن میده

ولی لزوما برای وزن گیری نیست برای جلوگیری از آلرژی هست تنها تفاوتش اینکه پروتئینش هیدرولیز شدست و جذبش راحت تره

من پری بیومیل اینا میدادم برای وزن گیری

اون شیرخشکایی که مخصوص نوزادان نارس هست وزن دهی بیشتری دارن

بازم با پزشک مشورت کن امروز ببین چی میگه