2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه برام

83 بازدید | 3 پست

تاپیک قبلی رو دیدم درباره دین مسیحیت بود یکی گفته بود کسی که قصد تغییر دین اسلام رو داره حکمش اعدامه 

من باور نکردم 

ولی سرچ کردم و با کمال تعجب واقعا چنین چیزی وجود داره 

خب میخوام بدونم علتش چیه؟!

مگه خود قرآن نمیگه اکراهی در دین نیست یا توی یه آیه میگه شما هر دینی داشته باشید به خدا ایمان داشته باشید و اعمالتون درست باشه ترسی نباید داشته باشید 

یا اینکه حتی خود علمای دین میگن با چشم باز دینتون رو انتخاب کنید و یه عالمه دربارش تحقیق کنید تا بهش ایمان بیارید 

خب این چه فکر کردنیه وقتی میگن چون پدر مادرت مسلمونن تو اگه بخوای تغییر دین بدی اعدام میشی؟!!!

خودم دینم اسلامه فقط برام سوال شد لطفا گزارش نزنید 

و اینکه خواهش میکنم دعوا راه نندازید😂

فکر کنم یه شرایطی داره ، چون کافر هم که باشی در صورتی اون مسلمان می‌تونه بهت آسیب بزنه که تو بهش حمله کرده باشی ، این تغییر دین هم فکر کنم همینطوری بود ، کسی که صرفا خودش دینشو عوض می‌کنه که به کسی ربطی نداره اصلا چه دلیلی داره کسی خبر دار بشه که اعدامشم بخوان بکنن ، ولی کسی که تغییر دین میده و در مقابل اسلام قرار میگیره فکر کنم بهش میگن محاربه و حکمش مرگه مثل اون مرده که رفته بود کتاب آیات شیطانی رو نوشته بود

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شما مختارید در انتخاب دین ولی از اونجایی که دین اسلام کامل ترین دینه و قابل تحریف نیست و برای نیاز های امروز بشری هم هست و اینکه همه دین ها یک چیز گفتن فقط در زمان های مختلف پیامبران جدیدی مبعوث میشدن تا در حد درک و فهم مردم زمان خودشون سخن بگن 

اگر از سایر دین ها به اسلام ایمان بیارن پاداش داره 

و اگه از اسلام به سایر دین ها تغییر دین بدند گناهه

از گل خوشم میاد 🌷🌱  از کسی که برام گل میگره بیشتر:)