2789

من شنیدم A16 خیلی خوبه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونی قیمتش چنده

۱۴وپونصد شیشصد بود آخرین باری که پرسیدم

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

سلام، پیشنهاد می کنم هروقت خواستید گوشی بخرید، مدلی که امسال به بازار اوومده را بخرید، مثل A16 و مدل پارسال مثل A15 را نخرید.
وقتی گوشی 1 سال قدیمی میشه، با این که شما اولین نفری هستید که بسته بندی رو باز می کنید، این مسائل پیش میاد:
یک سال گوشی توی گرما (در انبار) بوده. کیفیت باتری آن افت می کنه.
عمر مفید باتری 3 الی 4 سال هست. یک سال از عمر آن به هدر رفته.
آپدیت های اصلی گوشی برای 3-4 سال است. شما یکسال آن را از دست داده اید.

در نهایت گوشی یک کالای مصرفی هست که بین 3 تا 4 سال همراه شما خواهد بود. چه 15 تومن خرج کنید و چه 115 تومن خرج کنید، آخر بایستی بعد از 4 سال گوشی نو بخرید. احتمالا می خواهید بیان کنید که کسی رو میشناسید گوشی رو 8 سال داشته و کار می کرده. گوشی که همش به شارژر وصله، کند شده و دیگه براش آپدیت نمیاد، استفاده از اوون مثل شکنجه می مونه. بنده هر 4 سال گوشی متوسط می خرم بجای اینکه گوشی خفن بخرم و 6 سال نگهش دارم.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز