2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی متشکرم ازت من مجموعه saw و ترساننده رو دیدم خیلی پسندیدم

خواهش میکنم

مجموعه Saw شماره ۱ و ۴ رو دیدم دیگه ادامه ندادم 

به شخصه دیدن مجموعه فیلم اره رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم،ببینید منظورم اینه بیشتر زجر کشیدن یک نفر نشون میده و کلید نجات اون شخص در از بین رفتن اون خلاصه میشه که اصلا ماهیت جالبی نیست،یعنی که نفر میاد میشه قاضی و خودش حکمو میبره

فیلم ترساننده کدوم فیلمه

میشه به انگلیسی بنویسید؟

خواهش میکنممجموعه Saw شماره ۱ و ۴ رو دیدم دیگه ادامه ندادم به شخصه دیدن مجموعه فیلم اره رو به هیچکس ...

Terrifier

فیلم ترساننده در مورد یه دلقک قاتل که شب هاووین دنبال طعمه میگرده و افراد و سلاخی میکنه و 3 قسمت داره 

درسته فیلم اره خیلی خشونتش بالاس اما بنظرم کاری که جیگساو میکرد فقط برای برقرار کردن عدالت بود و اینکه به افراد فرصت نجات میداد اما اونا خودشون نمیتونستن از فرصتی که جیگساو بهشون میده استفاده کنن درسته باید درد بکشن تا بتونن نجات پیدا کنن اما اون ادما دوست دارن خیلی راحت و بی دردسر نجات پیدا کنن در صورتی که با کاراشون و تصمیم هایی که گرفتن باعث نابودی خیلی از افراد شده مثلا در اره 8 یه مادر بچه نوزاد خودشو خفه کرده بود یا یک دزد کیف یک خانم که اسم داشت و دزدید و باعث مرگ اون خانم شد 

Terrifierفیلم ترساننده در مورد یه دلقک قاتل که شب هاووین دنبال طعمه میگرده و افراد و سلاخی میکنه و 3 ...

درود بر شما

ممنون از توضیحات خوبتون👏

تریلر فیلم Terrifier دیدم

منزجرکننده و تا حدی کمدی ترسناک

ولی تا شماره ۱ نمیتونم کامل قضاوتش کنم