2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا کیک اسفنجی نرم در نمیاد ینی نرمه ها ولی بعد خامه کشی قشنگ کیک و خامه جدا اند ابمیوه با اب هم قبل خامه کشی اسپری مردغم ب کیک بازم....

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

مرسی عزیزم

مم هیچی بلد نیستم

میخوام کیک شکلاتی سابله گرد درست کنم

پودر کاکائو یزنم بهش

و برای روشم گاناش مثل سس کیک خیس درست کنم فط غلط تر خوبه؟ روشم با میوه تزییین کنم

همزن هم برای فرم گرفتن خامه ندارم

بابد خامه فرم گرفته بخدم

چطور قیف درست کنم خیلی ساده وسط کیک برش بدم بزارم؟

انشالله‌‌ که‌ همه‌ مون‌ لایق‌ و‌ قدر‌دان‌ داشته‌هامون باشیم😄🤲🏻

لطفا در مورد گنبدی شدن کیک بگو 

خامه کشی و اسم ابزار خامه کشی پرکاربردترین ماسوره ها 

من هر موقع میرم لوازم قنادی میگم از اینا که فلان میکنن اینجوری میکنن اونجوری میکنن

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

لطفا در مورد گنبدی شدن کیک بگو خامه کشی و اسم ابزار خامه کشی پرکاربردترین ماسوره ها من هر موقع میرم ...

گنبدی وقتی اتفاق میفته که دمای فر بالا باشه راستش من اکثر کیکام گنبدی میشن ولی مشکلی ندارم

فیلینگ میزاری وسط کیک؟ اگه میزاری دورش حوضچه درست میکنی؟؟

حوضچه چیه😅😁

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

گنبدی وقتی اتفاق میفته که دمای فر بالا باشه راستش من اکثر کیکام گنبدی میشن ولی مشکلی ندارم

ممنون منم مشکل ندارم اون تیکه رو میبرم میدم به بچه ها که امون بدن خامه کشی کنم ولی خوب دوست ندارم گنبدی بشه 

اون یکی سوالمم جواب میدید 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

کاش تاپیک پر بازدید شه حیفه گم. شه وسط تاپیکا

مرسی عزیزممم هیچی بلد نیستممیخوام کیک شکلاتی سابله گرد درست کنمپودر کاکائو یزنم بهشو برای روشم گاناش ...

اره عزیزم گاناش باید غلیظ باشه مثل خامه صبحانه

اگه تا حالا درست نکردی پیشنهاد میکنم با پودر کیک درست کنی

سه تا تخم مرغ رو بزار هم دمای محیط شن و بعد یه لیوان فرانسوی سرپر شیر ولرم و دو سوم لیوان روغن پخت و پز، که اونم گرم باشه اما داغ نه

تخم مرغا رو بزن که کف کنه حدود سه دقیقه بعد شیر و روغنو بهش اضافه کن و در حد ۱/۵ دقیقه بزن

حالا پودر کیک شکلاتی رو کم کم رو مواد الک کن و اروم هم بزن

کامل که ریختی و هم زدی

کف قالبت کاغذ روغنی بنداز ومایع کیکو بریز توش بزار تو فر

حدود ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۰

تا ۳۵ دقه در فرو باز نکن

برای سس شکلاتی روغن شیر پودر کامائو شکلات تخته ای رو بزار رو حرارت غیر مستقیم که مثل شیر کاکائو بشه بزار کیک سرد شه بعد بریز رو کیک

ببین کیکت سرد باشه ولی سس داغ

برا تهیه گاناش هم خامه صبحانه رو با شکلات تخته ای تریک کن رو حرارت غیر مستقیم و بریز روی کیک

قیفو از لوازم قنادی بخر

نمیتونی یه همزن برقی بخری؟ ببین نیاز نیست گرون باشه من خریدم ۱/۵

چه میوه ای میخوای رو کیکت بزاری؟ میوه آب میندازه

عزیزم سیوش کن

حوضچه را توضیح میدی؟