2777
2789
عنوان

ببینید مامانم چه دروغ شاخ داری گفته 🤐🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2504 بازدید | 92 پست
تعارف دا ی جلو روی مامانت و پیش بقبه بگو مامان الکی نگو همچین جیزی نبوده

گفتم. نرینه هاش رو قهوه ای کردم. گفتم از اموال حاجی عاقاش به من فقط ۱۰ تومن رسیده اونم قایمکی. اگه شاه پسراش می دونستن نمیذاشتن همونم بهم برسه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

منم متنفرم از این پسردوستیا

ولی خب واسه تو بد نشد

بذار ذروغی هم شده بقیه فکرکنن یکی پشتته

بقیه بفهمن آدم تنهاست دیگه رحمشون نمیاد 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم خوبه والا . یعنی میخواست تو رو باارزش نشون بده . نمیخواست کسی از خانوادش چیزبدی بدونه درستشم هم ...

می خواسته نرینه هاش رو باغیرت و باارزش نشون بده . دغدغه منو نداره.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

مادرا چرا اینحوری ان اوف خدا کاش ماها اینشکلی نشیم🤕🤕🤕بعضی مادرا بیسیاستند من یکبار با خونواده همس ...

واااای 😡😡😡😡😡

مادرا چرا اینحوری ان اوف خدا کاش ماها اینشکلی نشیم🤕🤕🤕بعضی مادرا بیسیاستند من یکبار با خونواده همس ...

ولی مادر من انقدر دخالت میکنه انقدر دخالت میکنه زندگیمو ب گوه کشیده الانم قد رابطه ایم اگ بیاد خونه من مثلا برنج درس کرده باشم دم پختک میگ خاک برسرت تو هیچی نداری برات خرج نمیکنه شوهرت داره پسنداز میکنه ی زن دیگ بگیره بیا طلاق بگیر😐😐😑یعنی قشنگ ریده توزندگیم انقدرشوهرمو اذیت میکنه ک نگو انقدرجوابشو میده الان دیگ راحتم کسی نیست دخالت کنه قط رابطه ایم هم بااون هم باخواهر بزرگم انقدر ک دخالت میکنن

🧸

مجبور نیست توضیح بده عزیزم. الکی میره پز پسراش رو میده که گنده شون کنه.

درست میگین شما. متاسفانه این رفتار مادرای ایرانیِ پسر دوسته..

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤍

بگو اگر برا خواهرشون جون میدن ،چرا باهاش قطع رابطه هستن؟

اونو دیگه نگفته! حتما الکی میگه پسرام‌هر روز به خواهرشون سر میزنن.

حالا بده تو فامیل حفظ ابرو میکنه؟؟؟تو و داداشات رو میکشه بالا و با ارزش میکنه؟؟؟

چون توی فامیل یکی اینجوری داریم من درکش میکنم 

من عقیده دارم جای این کارها پسراشون رو درست بار بیارن که فکر نکنن چون پسرن خزانه‌دار مملکت شدن و آقا بالاسر خانواده

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

مادرا هی این کارشونه واسه دخترا اینجوری تعریف تمجید نمیکنن

نمی دونم واقعا چه سودی می برن از گنده کردن نرینه هاشون

اونو دیگه نگفته! حتما الکی میگه پسرام‌هر روز به خواهرشون سر میزنن.

اسی برادرهات ازدواج کردن؟

اگه ازدواج نکردن مادرت دقیقا داره برای همین این کار رو میکنه که براشون دختر پیدا کنه.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش