2777
2789
عنوان

تو خونه ی ما همه چی کپک میزنه

259 بازدید | 24 پست

شوهرم و دخترم بد غذان منم یکی یچیز بخوره میخورم ولی تنها هیچی نمیخورم

میوه اینا برای مهمون بگیریم میمونه بقیش خراب میشه وقت کنم کمپوت درست میکنم که اکثرا نه وقت میشه نه انرژیشو دارم

سبزی اینا نصفش خراب میشه

خامه و سرشیر میگیریم بعضی وقتا دو روزه میخوریم بعضی وقتا یه هفته میشه نصفش خراب میشه

بعضی غذاهارو یبار میخوریم شوهرم میگه دیگه اونو نمیخورم منم تنها نمیخورم میمونه

عذاب وجدان میگیرم کاش هیچی نخره وقتی نمیخوره

الان یه مدته دست و دلم به غذا پختن نمیره اصلا انگیزه ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا غذا اضافه میاد فریز میکنم

میوه و سبزی هم کم بگیر به اندازه ای که میخورین

من دخترمو اینجوری ترغیب کردم به غذا اگه فلان چیزو بخوری پوستت میشه مول سیندرلا موهات بلند میشه چشمات روشن میشه و فلان

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بیشتر ببینید

میوه که خیلی خوبه 

هرسری پوست بکن اسلایس کن بخور

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

کم خرید بکنید میوه هفته ای یکی دوبتربگیرید

غدا اندازه ای درست کن که همون سرسفره تموم بشه

سبزی خوردن پاک کردی یکمی نگهداربقیش ببربرامامانت یامادرشوهرت خوشحال هم میشن سبزی پاک شده ببری براشون

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من تا غذا اضافه میاد فریز میکنممیوه و سبزی هم کم بگیر به اندازه ای که میخورینمن دخترمو اینجوری ترغیب ...

دختر من کوچیکه 

شوهرم میگیره اصلا راضی نمیشه کم بگیره خجالت میکشه

غذاهایی ک دوست دارین رو ب مقدار کم بپز در حد همون ی وعده اگه هم اضافه اومد فریز کن ،سعی کن قابلمه های کوچک استفاده کنی

میوه هم خب پوست کن بیار همگی بخورین شبا ک همسرت هم خونست بخورین خب چرا خراب بشه

غذاها رو لیست کن چیزایی ک دوست دارین رو بپز و بخورین سبزی هم همیشه بیار رو سفره ناهار و شام و اینکه تو سبزی خشک کن بریز آب اضافیش بره ماندگاریش بهتر میشه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤