2777
2789
عنوان

بی نظمی پریود

83 بازدید | 9 پست

من تنبلی تخمدان دارم دکتر قرص دوفاستون بهم داده گفته از روز ۱۴ دوره شبی دوتا بخور ...اون ماه منظم خوردم اوکی بود و سر وقت پریود شدم این برجه کلا بی نظم خوردم از شب ۱۷ دوره کلا یادم رفته بود باید دو تا بخورم یکی خوردم...دوباره دو شب پشت وسط کار. یادم رفت بخورم ...حالا امروز پریود شدم در حال که باید ده روز دیگه میشدم دلیلش مصرف بی نظمع؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تنبلی تخمدان بخاطر غلبه سردی تو رحم بوجود میاد

و مطمینا با قرص دوفاستون و متفورمین درمان نمیشه فقط کنترل میشه

ضمن اینکه شرایط روحی ، دفع،کبد،معده هم باید بررسی بشه و درمان بشه

میخای درمان بشی؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید
آره عزیزم

تو تلگرام بهم پیام بده عکس زبان برام بفرست

کلیه بدنت رو بررسی میکنم از روی عکس زبانت و انشالله تمایل داشتی برای درمان کمکت میکنم

tak_1664

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید