2777
2789

اینو قبول دارید؟ پس چجوری مشورت کنیم برای کاری که میخوایم کنی؟مثلا ممکنه به رفیقم بگم که ازش مشورت کنم یا اعصابم آرومتر شه  چرا نباید بگیم آخه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

منظور این نیست به هیچکس نگو

منظور اینه که اینقدر داد نزن و شووآف نکن و همه فهمش نکن که انرژی منفی و حسادت بقیه جذب کنی

در حد یکی دونفر اشکال نداره

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون بعضیا حسودن سنگ میندازن یا از حسودی انرژی منفیشون مانع کار میشه

ولی به دوستم که بدونم واقعا خوبم رو میخواد بگم مشورت کنم اشکال نداره ه درسته؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
بستگی به ذهنیت خودت و اینکه چقدر جدی هستی تو انجام دادنش داره

جدی که هستم ولی میخواستم مشورت بگیرم چجوری انجامش بدم به دوستم گفتمش نمیدونم نباید میگفتم یا نه   دوستم خیلی دختر خوبیه و خودش کلا از اون کاری که من میخوام کنم غنیه و نیازی به حسادت نداره 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
ن مثلاً میخای بری مسافرت ..قطعی شده و نیازی ب مشورت نداری ...یا میخای خونه بخری انتخاب کردی و میخای ...

یعني  گفتم بد شده دیگه نمیشه؟🥲

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
جدی که هستم ولی میخواستم مشورت بگیرم چجوری انجامش بدم به دوستم گفتمش نمیدونم نباید میگفتم یا نه دو ...

پس بد به دلت راه نده

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈