2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید من دارم میمیرم

166 بازدید | 11 پست

خانوما من دو سال پیش سرم جلوی پیشانیم رو با میله آهنی زدن و اون لحظه هیچی نشد اما الان بد گذشت ۲ سال همون جای ک ضرب خورده بود اندازه ی نخود توده درآورده از اخل و مدام سر درد وبی حالی خیلی شدیدم دارم ک ب گردنم میزنه اولش فکر کردم افت فشار ولی وقتی فشارم چک کردم دیدم ن مشکلات فشارم نیست و همون جای ک ضربه خورده بود درد میکنه و حالت  تهوع و دل بهم خوردگی هم دارم میشه بگید این علام چیه خطرناکه یا ن ی موقع تومور نیورده باشم حدود ۳ چهار ماه بود فقط سردرد داشتم اما از دیروز تهوع و دل بهم خوردگی و درد گردن و بی حالیم دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا لخته خون باشه که جمع شده باشه خوب برو دکتر گلم اینچیزا تخصص میخواد که ماها نداریم برو دکترسی تی بده خیالت راحت شه ،تومور هم ازسر بیرون نمیزنه داخلیه ،

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد

احتمالا لخته خون باشه که جمع شده باشه خوب برو دکتر گلم اینچیزا تخصص میخواد که ماها نداریم برو دکترسی ...

اخ عزیزم این قده ی ک من میگم قبل اصلن نبود نمیگم زده بیرون میگم از رو پیشونیم دست میزنم حالت برآمدگی پیدا کرده باشه اگ لخته خون باشه چیکار میکنن دارو دارن

شاید دیسک گردن باشه بعد دو سال بعید میدونم متشا این حالت از اون ضربه باشه به هر حال یه دکتر مغز و ...

ن من اصلن اینجوری نبودم از ناهار رمضون ب اینور سر درد گرفتم بد دست ک میزنم ب پیشونیم برآمدگی آورده و همونجایی  ک ضربه خورده انگار خون نمیرسه بهش سره دیشب دکتر هم رفتم دکتر بنده خدا ترسید رنگ و رخمو دیگ گفت حتما حتما برو متخصص مغز اعصاب دکتر گفت احتمال علائم سکته مغزی باشه من دل بم خوردگی و سر درد و بی حالیم خیلی آزار دانس جوری ک تعادلم بهم میزنه نمیتونم راه برم  ب زور چشامو باز نگه میدارم

اگرعصبی هم هستی لخته خون داری.با دارو ازبین میره.اطراف من کسی بوددراثرضربه لخته داشت خیلی سردرد داشت وعصبی وافسرده بود دارو خورد هم لخته برطرف شدهم دوتابچه زایمان کردپشت سره هم

اخ عزیزم این قده ی ک من میگم قبل اصلن نبود نمیگم زده بیرون میگم از رو پیشونیم دست میزنم حالت برآمدگی ...

احتمالا با یه آمپول تخلیه میکنن وجای نگرانی هم نیست ،

شایدشیطان عاشق حوابودبه آدم سجده نکرد