2777
2789
عنوان

بچها اینو چطوری قیمت بذارم 🤔❌

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 41 پست
کاکائوت میشه ۲۲۵۰۰آردتم میشه ۱۱۵۲۰در کل ۳۴_۳۵ تومن

چجوری حساب کردی میشه یادم بدی 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

قیمتارو اشتباه نمیگی؟میشه بگی چه کاکایویی میخری کیلو ۲۵۰؟من کیلویی یک میلیون و نیم میخرم.ارد هم ۴۰ ب ...

مثلا گفتم وگرنه من قیمت ندارم میگم یادم بدین چطوری باید محاسبه کنم مواد اولیه رو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۱۵۲۰تومن ارد مصرف میکنی۲۲۵۰تومن هم کاکائوحالا با توجه ب بقیه موادت و دستمزدت مبلغ کل رو بسنچ

عزیزدلم چطوری بدست اوردی اخه چیزا دیگم هس من چجوری حساب کنم بلد نیستم میشه یادم بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خب ولی چجوری مثلا؟ ۱۵ گرم روغن و اینا

تناسب ببند عزیزم

مثلا

۴۰۰۰گرم روغن.          ۵۰۰۰۰۰تومن

۱۵ گرم روغن.              ؟؟؟

(۱۵×۵۰۰۰۰۰)جوابشو تقسیم بر ۴۰۰۰

قیمت ۱۵ گرم روغنت بدست میاد

چجوری حساب کردی میشه یادم بدی

اوووم باید جدول تناسب ببندی 

یعنی بگی کاکائو یه کیلوش که ۱۰۰۰ گرمه میشه ۲۵۰ هزارتومن

حالا ۹ گرمش میشه چقدر؟؟؟

۹ ضربدر ۲۵۰ هزار

تقسیم بر ۱۰۰۰

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

اسی اشتباه میگی ارد ۳۵ هست کیلویی سه صفر 

بعد پودر کاکائو هم من ۱۰۰ گرم 

۷۰ هزار تومن من میخرم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

ارد نونوایی کیلویی ۱۵تا ۲۰ ت ارد نول هم دیگه خیلی گرون بدن دوبرابرشه

شماها نمایید که اینقدر ارد ارزونه من میخرم ارد سه صفر ۳۵

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

ارد نونوایی کیلویی ۱۵تا ۲۰ ت ارد نول هم دیگه خیلی گرون بدن دوبرابرشه

اتفاقا چون زیاد مصرف میکنم میدونم عزیزم دو روز پیش از نانوایی ۲کیلو ارد گرفتم با دو نون بربری شد ۵۸

ارد نول هم ۱کیلو ۶۰ گرفتم

اسی اشتباه میگی ارد ۳۵ هست کیلویی سه صفر بعد پودر کاکائو هم من ۱۰۰ گرم ۷۰ هزار تومن من میخرم

استارتر محترم روش حل مسئله رو میخاد قیمتها فرضی هستن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

استارتر محترم روش حل مسئله رو میخاد قیمتها فرضی هستن .

😁😁😁همه رو به تکاپو انداخت با این قیمتهاش

اتفاقا چون زیاد مصرف میکنم میدونم عزیزم دو روز پیش از نانوایی ۲کیلو ارد گرفتم با دو نون بربری شد ۵۸ا ...

منظورم اینه ک گرون میدن

وگرنه اینجا دیگه خیلی گرون بدن ۲۰ت

وگرنه کیسه ارد ۴۰ کیلویی رو ۶۰۰میدن ک کیلویی ۱۵ت میشه