2777
2789
عنوان

محمد پژدم

283 بازدید | 8 پست

این شخص یه کلاه بردار خودش سید جا میزنه اینجا یکی با اکانت خانم ایشون معرفی می‌کنه ک هر دو شخص خودشن؛ گول نخورید 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

@bdgirll اون شخصم اینه اولش اینجا خودش زن جا میزنه! با زن ها برنامه دوستی می‌ریزه اعتماد جلب می‌کنه! سیده معرفی می‌کنه بعد با ی اکانت دیگه پول میگیره چرت پرت میگه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

دوستان این کاربر مرد نما هست تو یه تاپیکم به زن‌هایی که مهریه بالا دارن و مهریه گرفتن گفت هرزه و احمق و شوم 

برید تاپیک هاشو بخونید حتی کفت اگه مادر خودمم مهریه داره هرزه هست تو تاپیک هم نوشته زن‌ها بعد سی سال بی ارزش میشن یه موجود حنسیت زده بی پول هستش 

@zahra74569‍ 

لطفا نی نی یار بگید تعلیق کنه

@niniyar‍ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور اعتماد کردی پول بدی واقعا 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

اینا معلومه الکین

واقعا اینهمه میگن گول نخورید بعد دوباره میرید سراغ اینا و پول میدید؟؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چطور اعتماد کردی پول بدی واقعا

اشتباه کردم 

ن اشتباه میکنی محمد بژدم آدم خوبیه خودم پیش ف ال گرفتم توتلگرام احتمالا این آقا از اسمشو آیدیش سواست ...

از شماره کارتم!؟سو استفاده کردن؟! یا اکانت های فیکش هستی !یا واقعا ....لطفا طرفداری همچین آدم های رو نکنید نزارید مردم گول بخورن 

از شماره کارتم!؟سو استفاده کردن؟! یا اکانت های فیکش هستی !یا واقعا ....لطفا طرفداری همچین آدم های رو ...

میخوای تو پی وی ف الی ک گرفتمو برات بفرستم همراه واریزی؟ پول زیادیم نمیگیره ٢۵ ت گرفت