2777
2789
همین کنعانی خودددددددش میگفتنتتتتت تو مصاحبه اش ماشینم صد میلیاردهههههههه برو تو گوگل مصاحبه شو ببین ...

کنعانی پولدار تره از بیرانوند گفت ی ماشین وارد کنم ۱۰۰ میلیارد بیرانوند ی پورشه ماکان وارد کرد ۲۰ میلیارد بیرانوند فقط اسم بیشتری در کرده کلا تو نفت بود که بهش پول نمیدادن پرسپولیسم که چیز زیادی نسبت به باشگاه های دیگه نداد حتی رستورانم نخریده اجارش کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی به نظرم همون زن و مرد خیر اکثرا ازخود مذهبیاس و اینکه یکی تو موردی ناقص و یا برخلاف گفته خدا عمل ...

زن 

خارج این همه خیر داره مذهبی هستن اخه ؟الان انجلیا بیل گیتس رونالدو مذهبین ؟

مذهبی هایی که ما تو ایران میبینیم ۹۹درصد فقط بلدن به بقیه بگن چیکار کن چیکار نکن 

مشکل از ذهن شماست ک فکر میکنید خدا فقط برای شما هست و اومده کفته نمی‌دونم حجاب کنید و سوره واقعه بخونید پولدار کنم شما رو 😐😐

اون خیر مذهبی هم ک دیدم تو شهرمون ک تبریزی بود رفت طلا داد ملت چقدر عصبانی بودن و آخرش هم گفت طلا هامو میخوام 

کنعانی پولدار تره از بیرانوند گفت ی ماشین وارد کنم ۱۰۰ میلیارد بیرانوند ی پورشه ماکان وارد کرد ۲۰ می ...

الان دیدی از خودم در نمیارم ؟

دیدی ذهنت فقیره؟

دیدی تو توهم زدی و ماشین ۱۰۰میلیارد هم برای پولدارا  زیاد نیست ؟

پس دیگه نگو از خودت در نیار چون طرف ما زبون خودش گفته یکی از ماشین هام ۱۰۰میلیارد پولشه اونم چند سال پیش 

برو پروژه ویلا سازی و ساختمان سازی بیرو رو ببین بعد میفهمی برای اون ۳۰۰میلیارد پول زیادی نیست 

همین کنعانی خودددددددش میگفتنتتتتت تو مصاحبه اش ماشینم صد میلیاردهههههههه برو تو گوگل مصاحبه شو ببین ...

بیا برو باشه مغز تو پولدار حیف کاربریمو خیلی دوست دارم 

حوصلتو ندارم تو خوابت ببینی ازت معذرت بخوام تعادل روانی نداری اینجوری تایپ میکنی حسین کنعانیم زر زیادی زده 

کار بری دست دو نفره♥️

الان دیدی از خودم در نمیارم ؟دیدی ذهنت فقیره؟دیدی تو توهم زدی و ماشین ۱۰۰میلیارد هم برای پولدارا زی ...

ذهن همه فقیر ذهن این غنیه بیا برو خدا شفات بده راجب ثروت مردمم خودشو جر میده🤣🤣🤣🤣🤣

کار بری دست دو نفره♥️

خوب یعنی چی انگلیسی بلد نیس

شما فوتبالی هارو درک نمیکنم یکی دیگه پول میگیره عشق و حال می‌کنه شما گلو جر میدین با هم دعوا میکنین  برای دویدن دنبال توپ از نظر من بیهوده ترین کار دنیا گونی گونی پول میگیره و هر و از بر تشخیص نمیده

باز اقلا بقیه رشته های ورزشی یه افتخاری برای ایران دارن این به درد نخورا چی درد بلای رونالدو بخوره تو سرشون 

بازیگرا و فوتبالیستا مفتخورتربن ها هستن با احترام

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

ذهن همه فقیر ذهن این غنیه بیا برو خدا شفات بده راجب ثروت مردمم خودشو جر میده🤣🤣🤣🤣🤣

خیر تو غلط میکنی میگی از خودت در میاری

یا میگی من دروغ میگم و رونالدو هم صد میلیارد پول ماشینش نیست به خدا خنده داره برو ماشین های رونالدو رو بخون و سرچ کن حداقل نگن این هیچی سر درنمیاره 

حالا دیدی از خودم در نمیارم و ضایع شدی ؟ 

غلطو تو میکنی پلشت گومشو ریپ نزن حوصلتو ندارم

گومشو ؟همین کارا رو میکنی ولت میکنن دیگه 

بار اخرت باشه ندونسته میگی از خودش در میاره صد میلیارد پول یع خونه نه چندان عیانی هست تو بالاشهر تهران یعنی فوتبالیست ها ندارند یا عجیبه برات ؟تاره کنعانی هم گفت یکی از ماشین هام این قیمته 

گومشو ؟همین کارا رو میکنی ولت میکنن دیگه بار اخرت باشه ندونسته میگی از خودش در میاره صد میلیارد پول ...

کسی منو ول نکرده ولی امیدوارم دنیا انقدر بچرخه یه روزی همین جوری که دل منو خون کردی با حرفت نصف شبی قشنگ کارما سرت بیاره انقدرم گوه بازیکنارو نخور به هیجاشون نیستی از قلب سیاهت نفرت دارم ریپ نزن 

کار بری دست دو نفره♥️

کسی منو ول نکرده ولی امیدوارم دنیا انقدر بچرخه یه روزی همین جوری که دل منو خون کردی با حرفت نصف شبی ...

یاد میگیری بار دیگه ندونسته و بدون نداشتن اطلاع کسیو دروغ گو و توهمی و  که وای رونالدو هم صد میلیارد ندارع خطاب نکنی نفرین هاتم به خودت بر میگرده با دعای گربه سیاه بارون نمیاد 

2790
2778
2791
2779
2792