2777
2789
چرا مردم ما تا کسی جایی میرسه میترکن و دوس داشتن اون همیشه فقیر میموند،، روزی رو خدا بهش داده با کا ...

چه ربطی داشت من خودم طرفدارشم پرسپولیس بیشترین پول داره میتونست هزارتا تبلیغ کنه پول دربیاره نیازی نبود بره فقط سر لج و لجبازی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خیلی بیشتر ۳۰۰میلیارد شاید پول یه خونش بشه مگه این همونی نیست که میگفتن یه شهرک ویلایی درست میک ...

اصلا از کجا ۱۰۰ میلیارد درآورده بابا چی میگی اخرین قراردادش با پرسپولیس ۲۰ میلیارد بوده حرفای عجیبی میزنی 

خیلی خیلی بیشتر ۳۰۰میلیارد شاید پول یه خونش بشه مگه این همونی نیست که میگفتن یه شهرک ویلایی درست میک ...

رونالدو ماشین زیر پاش صدملیارد نیست اینارو از کجا در میارین حداقل یه چیز معقول بگین الان لندکروز آخرین مدل ۲۰خورده ای میلیارده صدمیلیارد مگه شوخیه چه چیزا میگین

کار بری دست دو نفره♥️

اصلا از کجا ۱۰۰ میلیارد درآورده بابا چی میگی اخرین قراردادش با پرسپولیس ۲۰ میلیارد بوده حرفای عجیبی ...

اسی بیراموند فقیره برو خوشحال شو 

میدونستی اون الان چقدر ثروت داره ؟شغلش هم مگه فقط فوتباله ؟

نبینم به دروازه بان  تیم محبوب ما چیزی بگی.  😂😂

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

رونالدو ماشین زیر پاش صدملیارد نیست اینارو از کجا در میارین حداقل یه چیز معقول بگین الان لندکروز آخر ...

همین کنعانی خودددددددش میگفتنتتتتت تو مصاحبه اش ماشینم صد میلیاردهههههههه برو تو گوگل مصاحبه شو ببین خودش گفته صد میلیارد یکی از ماشین هام پولشه چرا فکر میکنی از خودم در میارم ماشین رونالدو صد میلیارد نیست ده برابر بیشترههههههه

ای خدا امان از مغز های فقیر 

رقتی تو گوگل دیدی بیا معذرت بخواه 

اصلا توهم زدن چیزای عجیبی میگن

اخه بی عقل خود کنعانی گفته یکی از ماشین هام صد میلیارده مگه از خودم در میارم همین بیراموند کم‌پول داره میتونه خودتو باباتو یه جا بخره انتظار دارید بگیم فقیرن ؟۳۰۰میلیارد چیه اونا قیمت یه خونشون شاید ۳۰۰میلیارد باشههههه خیلی خیلی بیشتر در میارننننن

اسی بیراموند فقیره برو خوشحال شو میدونستی اون الان چقدر ثروت داره ؟شغلش هم مگه فقط فوتباله ؟

ولی به نظرم همون زن و مرد خیر اکثرا ازخود مذهبیاس و اینکه یکی تو موردی ناقص و یا برخلاف گفته خدا عمل کنه و درطرف دیگه از مالش ببخشه اینو خدا بهتر می دونه حالشو اعمالشو.  شما هم زیاد به جای مذهبیا فکر نکن 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

2790
2778
2791
2779
2792