2777
2789
عنوان

زندگی بعد طلاق چقددرد اوره

544 بازدید | 46 پست

من یه دختر شکست خورده تنهام *۱۷ سالگی بهم تجاوز شد* 

۱۸ سالگی شوهر کردم و کلی سختی کشیدم و اذیت شدم

* ۲۱ سالگی دارم طلاق میگیرم *

هنوز طلاق نگرفتم شوهرم اوردم خونه پدرم ۵ روزه سراغیم ازم نگرفته ولی حس سنگینیه حتی روم نمیشه به خانوادم بگم پول میخوام یا درست غذا نمیخورم بابام وقتی داداشام سروصدا میکنن میگه ساکت باشین مهمون اینجاست گفتم من دخترت بودم هااا توی ۲ سال شدم مهمون؟؟؟؟   بابام گفت از اولشم همینطور بودین همتون دیونه این قلبم شکست عاشق شوهرم بودم هر شب قایمکی گریه میکنم مامانم نفهمه فقط فقط ازش توجه و احترام خواستم هعی همونم عمل نکرد هیچ پولی حتی ۱ تومن هم ندارم طلاهم ندارم توی مشکلات زندگی دادمشون شوهرم 

من تنها ترینم و در مقابل سرنوشت تسلیم شدم 

خدایا ازت ارامش میخوام من دیگه تحمل سختی هارو ندارم مگه من چندسالممممممممههههههه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب تاپیکتو خوندم

تقریبا 3 سال پیش همچین بلایی سرم اوردن

من یه ماه خونم نبودم

نمیدونی چه عذابی کشیدم که

دیشب که تاپیکتو خوندم حالم خوب بود

ولی امان از امشب

با شوهرم بدجور دعوا کردم دلم میخواد بمیرم

طلاهاتو چرا دادی به این مردک بتیغ حالا خودت نداشته باشی پدرتو بفرست سراغش نفقه بگیر

اون بهتراز خانوادم بود 

خانوادم هیچی نشده دارن نقشه مهریه رو میکشن 

خیلی جاها هوامو داشت من توی خانواده پر تنش و عصبی بزرگ شدم ناراحت نیستم ازش و هیچ کینه ای ازش بدل ندارم 

سالها پیش تو همین موقعیت بودم با یه تفاوت که من خواهان طلاق بودم و شوهرم هیچ جوره طلاقم نمیداد جز نی نی سایت هیچ جا نداشتم برم تخلیه کنم خودمو درد دل کنم شکر لله گذشت تمام اون روزا این رورای توام میگذره خواهر قشنگم شک نکن 

و دیگر هیچ...

چرا شوهرت میخواد طلاقت بده ؟؟

توی تاپیک هام هست  اولاش خوب بود اخر اخراش دیگه توجه خاصی نبود تا یه چیزی میشد میوردم خونه بابام تا ۱ هفته سراغمو نمیگرفت زنگ نمیزد هی میوردم میبردم منم غرورم له شد میگه باهام نباشیم