2777
2789
عنوان

میخام زهرمارش کنم این مسافرت

225 بازدید | 11 پست

داریم با نامزدم میریم  فعلا راه نیوفتادیم صبح میریم مسافرت خانوادشم هست 

خانواده من با ی ماشین می‌رن 

من خانواده شوهرم با ی ماشین من مادرمینا خورد خوراک واس خودشون خریدن 

خانواده شوهرم نفهمن مثلا چیزی ت خونشون برا خوردن ندارن بیارن تو ماشین بخوریم ب نامزدم گفتم بریم کمی خوراکی بخریم رسیدیم جلو سوپرمارکت ماشین خاموش کرد گفتم ع شیشه من پایین گفت تو کجا اصلا ضایع شدم رفت خودش خرید گفتم ی چیپس دلمزه بخر آقا رفت اومد دیدم نخرید هیچ هرچی خودش دوست داشته خریده 

ما۲سال نامزدیم گفتم من بدم میاد از بستنی وانیلی رفت بود بستنی وانیلی خرید منم گفتم دوست ندارم نخوردم خودش تنهایی خورد خیلی بهم برخورد 

بعد برگشته میگه همین ی ذره شد ۳۰۰هزارا جوابش ندادم 

من خونه پدرم از این رفتارا ندیدم من نصف شب هوس ی چی میکردم پدرم شهر زیر رو می‌کرد بهم برمیخوره 

خدایی خیلی ناراحت شدم بغض تو‌کلوم 

بعد سر این مسافرت خیلی حرصیم شوهرم پول دنگ مادر پدرش داده نفری ۱۰میلیون بعد عوضی خاهر شوهرم اومد میگه بابام دنگ داد با اینکه مادر شوهرم سوتی داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی بیشتر فکر کن 

اینکه از الان تورو آدم حساب نمیکنه وای ب بعد

شوهر منم نامزدی همین یود اخ ک چقدر حسرت میخورم ک چرا جدا نشدم

هنوزم هنوزه آدمم حساب نمیکنه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

نامزدیو گذاشتن برا اینکارا دیگه که آشناشی با طرف 

حالا که اشنا شدی دیدی چقد خسیسن بهم بزن

واقعا راست گفتن هر کیو میخوای بشناسی باهاش برو مسافرت 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️