2777
2789

به قصد جنگ میرن تایپک آقایون بعدش حتما کسی در مورد تایپک هات اطلاعی نداشته که بخواد جواب بده 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا دقیقا همونایین که با حضور آقایون تو سایت بشدت مخالفن 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

حمله‌ور؟ مگه ملت حیوونن که حمله کنن

اصولا جایی میرن که حرفی برای گفتن دارن لابد در مورد تاپیک شما جیزی نمیدونن!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید