2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کلا مجازی باشن؟ دوتاشون روانی ان آدم سالم نمیتونه این وضع رو تحمل کنه

عجب!!چه ربطی به روانی بودن داره؟حتما شرایط دیدار حضوری رو ندارن

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
چجوری میتونن بهم علاقمند باشن اصلا؟

متوجه سوالت نمیشم.مگه اونا ادم نیستن خب؟مثل بقیه آدما دیگه

فقط بخاطر اینکه نوع رابطشون فرق داره و دورن از هم نمیشه گفت که علاقه ای هم وجود نداره بینشون

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
متوجه سوالت نمیشم.مگه اونا ادم نیستن خب؟مثل بقیه آدما دیگهفقط بخاطر اینکه نوع رابطشون فرق داره و دور ...

علاقه و عادت و وابستگی بله.ولی وقتی پای زندگی واقعی میاد وسط اینجوری نیست.توی مجازی چون عیبای طرف نمیبینی همش ذهنیتت خوبه .

متوجه سوالت نمیشم.مگه اونا ادم نیستن خب؟مثل بقیه آدما دیگهفقط بخاطر اینکه نوع رابطشون فرق داره و دور ...

حالا بگیم سالی یبارم همو ببینن اصلا سالی دوبار .از کجا بفهمی این آدم خوشبختت میکنه؟

علاقه و عادت و وابستگی بله.ولی وقتی پای زندگی واقعی میاد وسط اینجوری نیست.توی مجازی چون عیبای طرف نم ...

خب بعضی عیب ها بله دیده نمیشه ولی صحبت من در مورد علاقه بوده شما هم در مورد علاقه ریپلای زده بودین

حالا بگیم سالی یبارم همو ببینن اصلا سالی دوبار .از کجا بفهمی این آدم خوشبختت میکنه؟

در مورد خوشبخت کردن یه وقتایی آدم با کسی هم که حضوری میبینه هم نمیتونه در آینده خوشبخت بشه چون بعضی آدما خود واقعیشون رو بعد ازدواج نشون میدن.پس برا این خوشبخت کردنه ۵۰ ۵۰ س