2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد بدبختی اینجاس یکی میاد درددل میکنه بعضیا به عمد یاغیرعمد نمک میپاشن روزخم طرف باطرز حرف زدنشون بخداادمو باچاقوبزنی ن زخم زبان اینجا واقعا اگه نمی‌تونیم کمک کنیم طرفو هم باحرفهامون ناراحت نکنیم

یک حرف قشنگ بهم میگی؟

تمام افراد غریزه ای برای عظمت ،عطشی برای قهرمانی،نیازی روانی برای رسیدن به بهترین توانایی هایشان را دارند ،تاثیرات  تاریک مضر و زیادی باعث شده است ، تا خودمان را دست کم بگیریم و عقب نشینی کنیم ،درصورتی که  اگر بخواهیم ،همین الان هم بهترین خودمان هستیم (: 

( یه بخشیش از کتاب پنج صبحی هاست ،بقیشو یادم نیومد خودم تکمیل کردم  )

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

فرض کن خوشی زده زیر دلم

خب حتما یچیزی هست که این خوشی رو برات بی معنی میکنه ،

میخوام بدونم اون چیه؟

خب حتما یچیزی هست که این خوشی رو برات بی معنی میکنه ،میخوام بدونم اون چیه؟

نمیدونم یه چیزی کمه 

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

کاش اومدنمون تو دنیا دست خودمون بود

شاید اومدنش نباشه ،

ولی تا حدودی هدایتش دست خودمونه(:

گفتم بالاتر. افسردگی دارم اضطراب وسواس دارم. قرصم میخورم. تراپی میرم.ورزش میکنم ولی خوب نمیشم

منم افسردگی داشتم بعد فوت بابام تراپی ام رفتم قرصم خوردم. فقط پادکست این نقطه کمکم کرد الان خوبم خوشبختم و عاشق زندگیمم. مشکلی ام‌نیست 

بعد بدبختی اینجاس یکی میاد درددل میکنه بعضیا به عمد یاغیرعمد نمک میپاشن روزخم طرف باطرز حرف زدنشون ب ...

خیلی قشنگ گفتی🫂