2777
2789
عنوان

دکترا از درمانم قطع امید کردن🫠💔

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 25 پست
خب بگو چی هست اگر دلت میخواد منم خیلی مشکل دارم امروزم دکتر بودم از اول اردیبهشت دکتر بودم اونتم میگ ...

اگه خاستین خصوصی میگم براتون

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

سر نماز دعاتون میکنم ان شاءالله به حق دعای اهل بیت زود زود خوب شی 🫂🤍🤲🏻

قربووووون دعات خاهر😭

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴ تا ان شاء الله هر مشکل و مریضی که دارید خداوند مهربان براتون حل کنه و سلامتی کامل بدست آورید هم شما وهم همه ی مریض‌ها 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

۱۴ تا ان شاء الله هر مشکل و مریضی که دارید خداوند مهربان براتون حل کنه و سلامتی کامل بدست آورید هم ش ...

مممنووووونم خاهر گلم

خیر دنیا و آخرت نصیبت عزیزم

الهی حاجت روا باشی🤗🥰

10تا برات حمد خوندم انشالله ب حق امام رضا زودتر خوب میشی . برای حاجت منم دعا کن گلم 😔

الهی حاجت روا باشی🤗🥰

اسی انشالله خدا شفای عاجل عنایت کنه تو رو خدا با قلب شکسته برای شفای مادر و برادرم و همه بیماران سرط ...

ای خدااااااااا😭😭😭😭 چشمممم گلم

الهی حاجت روا باشی🤗🥰

الهی به حق فاطمه زهرا خیلی زود خوب خوب بشی 🧡🤗از ته قلبم از خدای مهربان میخام

قربوووونت مهربووون