2777
2789
عنوان

متخصصین بی بی چک بیایید یک لحظه

208 بازدید | 16 پست

من سرشب یک تست زدم دو خط پرنگ شد البته اولش تی پرنگ بود و بعد رف رو سی خیلی دیر باید میزاشتم توی ادرار بمونه ولی من ببخشید  فقط روش ادرار کردم 

دومی چند ساعت بعد زدم هیچی نیومد نه سی نه تی 

و سومی رو پنج دقه بعد زدم اون منفی شد

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم برو ازمایش بده چون دومی که خراب بوده بین اولی و سومی نمیدونم کدوم درسته

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب منفیه دیگه اگه دوتاش منفی بوده و فقط یکیش مثبت احتمال زیاد منفیه حالا میخای مطمعن بشی یکی دیگه بز ...

اشکال نداره فاصله دو بی بی چک پنج دقیقه ای بشه؟

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
به نظرم برو ازمایش بده چون دومی که خراب بوده بین اولی و سومی نمیدونم کدوم درسته

باشه 

من سر درنیاوردم چیکار کردییبارم توضیح بدهیعنی چی که خیلی دیر باید میزاشتی تو ادرار بمونه

یعنی ازین مدلا بود که باید گذاشته بشه توی لیوان ادرار

[QUOTE=381286868]من سر درنیاوردم چیکار کردی یبارم توضیح بده یعنی چی که خیلی دیر باید میزاشتی تو ادرار بمونه[/QUOTEچرا نمیشه عکس گذاشت

[QUOTE=381286868]من سر درنیاوردم چیکار کردی یبارم توضیح بده یعنی چی که خیلی دیر باید میزاشتی تو ادرا ...

اهان فهمیدم

یکی دیگه فردا صبح با ادرار ناشتا بزن ببین چی میشه

بنظر من که مثبته

من سر درنیاوردم چیکار کردییبارم توضیح بدهیعنی چی که خیلی دیر باید میزاشتی تو ادرار بمونه

اولی قشنگ و‌سریع مثبت شد امکانش هست که بتا توی ادرار کم بشه و بعدیا رو‌نشون نده یا نه وقتی بارداری هر دقیقه و ساعت تست بدی مثبت میشه؟

اولی قشنگ و‌سریع مثبت شد امکانش هست که بتا توی ادرار کم بشه و بعدیا رو‌نشون نده یا نه وقتی بارداری ه ...

بیبی چک که احتمال خطا داره

ولی اگه اولی مثبت شده

(دومی که هراب بوده ) 

سومی هم که با فاصله ی پنج دقیقه زدی ممکنه میزان هرمون تو ادرارت کم بوده باشه بخاطر همین نشون نداده یا هاله انداخته مشخص نبوده

یبارم فردا صب بزن