2777
2789
عنوان

عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 82 پست
چه خوب که مسافرت میرینوشوهرت اهل سفره ، شوهرم که همش میگه عیدنمیشه هیچ جا رفت همه جاشلوغه😐😐😐😐

خوش باحالت كاشكي ما هم نميرفتيم 😔😔بدم مياد 

١ درصد فك كنين سركاريه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=53369923]عزیزم😂😂😂😂 برعکس من عاشق خرید عید وتشریفاتشو مسافرتم

عزيييزم❤️❤️❤️خيلي خوبه مه اين هنرو داري هميشه بتوني شاد باشي و خوش بگذروني من متاسفانه اينجوري نيستم و كلا ادم بي حوصله ايم از اسفند و فروردين واقعا متنفرم 

١ درصد فك كنين سركاريه!
اره منم ما البته همجوره ميريم بيشتر با دوستان ميريم ولي خانوادگيم بريم با مامان بابامو مادر شوهرمو ب ...

ما بهار فقط خودمون میریم ، تابستون با مامانمینا عید با مادرشوهرنینا که از عید بدم میاد😝

خدایا پشت وپناهم باش 
ما بهار فقط خودمون میریم ، تابستون با مامانمینا عید با مادرشوهرنینا که از عید بدم میاد😝

😂😂😂 نه ماشالا همسره من عشق سفره شراطيش اكي باشه هر ماه ميگه بريم سفر همشم شمال 😷😷

١ درصد فك كنين سركاريه!

اینجا نیم ساعت قبل تحویل سال سفره رو چیدیم اولین سال بود تو خونه دونفری عید گرفتیم عمو شوهرم فوت شده بود گفتن سفره نزارید بعدش گفتن ن بزارید اولین سالتونه عجله ای گذاشتیمش

پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم   
😂😂😂 نه ماشالا همسره من عشق سفره شراطيش اكي باشه هر ماه ميگه بريم سفر همشم شمال 😷😷

اگه خودتون میرین خیلی خوبه منم اینجوری دوس دارم ولی با مادرشوهر اصلا خوش نمیگذره بهم اون چندروزو انگار تو قفسم 

خدایا پشت وپناهم باش