2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الآن ما دعا کنیم، روح ش آروم میشه؟ خودکشی بزرگترین گناهههنا امیدی بزرگترین گناهه

بابا تو روخدا ول کن اون بدبخت انقد افسرده بوده نتونسته تحمل کنه . حالاشمام گناه گناه نکن

یعنی الآن ما دعا کنیم، روح ش آروم میشه؟ خودکشی بزرگترین گناهههنا امیدی بزرگترین گناهه

به گناه کاری ندارم قضاوت کار ما نیست ممکنه ی روز به مرحله ای که اون رسید برسیم 

نه نمیدونم احتمالا پوچی و افسردگی وضع مالیشون خوب بود ظاهرا

چند سالش بود 

خانوم بود یا اقا؟خدا رحمتش کنه 

امیدوارم خدا یه کمکی به همه داشته باشه که وقتی از همه چی بریدن یذره بیشتر فک‌کنن ،

چون اون چیزی که حس میکنن همه چیز نیست (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

به هر حال امیدی هست که در حقش لطف بیشتری شه 

خدا کریمه 

کسی که اینکارو میکنه حتما تو سخت ترین شرایط بوده اون لحظه و اونقدر جاهل و بیچاره بوده که فکرش کار نکرده و همه چیز خصوصا رحمت خدارو ببینه .

بخاطر همین بیشتر مظلومه و خودشم قطعا پشیمون شده وقتی اینکارو کرده ولی خب دیگه راه برگشتی ندارع ،

حداقل ما براش دعا کنیم 

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊