2777
2789

لاغر نکردم ولی با غذای زیاد خوردن تو فستینگ وزنمو ثابت نگه داشتم 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیابت بارداریم بعد چند سال هنوز مونده بود دکتر نون و برنج و ماکاردنی و حذف کرد اما خب نمیشد ک هیچی نخورم..

فست کردم 

رژیم فستینگ

از ساعت ۶ و ۷ غروب تا ۱۶ ساعت جز اب و قهوه بدون شکر چیزی نمیخوردم وعده های غذاییم و تو اون ۸ ساعت باقی مونده تقسیم میکردم زیادم غذا میخوردم اما هم دیابت و درمان کرد هم اضافه وزن یهویی ک بخاطر دیابت گرفته بودم و یهو کم کرد 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

۸ کیلو کمتر از ۴۰ روز کم کردم با فستینگ و کالری شماری ۸ شب تا ۱۲ ظهر فست و ۱۲ ظهر تا ۸ شب کالری مورد نظرمو مصرف میکردم و فقط با مواد غذایی طبیعی کالریمو پر میگردم فقط میوه سبزیجات و گوشت سرخ کردنی قند شکر هله هوله  حذف نان و برنج خیلی کم

خوشبختی یه احساس درونیه...