2777
2789
عنوان

علی بیرانوند

293 بازدید | 15 پست

خیلی بی سیاست میره فسخ میکنه بعد پشیمون میشه پروین میگه راش ندین آخه بشر تو چرا اینقدر گیجی این چه مدلشه که پیشکسوت ها مردم تحریک کنن بت فحش بدن خیلی ساده اس آدم نباید اینجوری باشه الان پرسپولیس سر بچه بازی از دست داد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساده که هست ولی پرسپولیس میخواد چیکار ظاهرن تو تراکتور بهش خوشمیگذره😂

خوب ببین پرسپولیس باعث میشه برای بیرانوند نه همه که تا ابد معروف بمونه محبوب بمونه خوب حس خوبی نیس؟ مثل خداداد عزیزی همه بشناسنت بعد ۲۰ سال که از بازیت گذشته هرچقدرم بیشتر بشناسنت پولدارترم میشی

ب علی بیرو چیکار دارینعلی پروین چیکاره اس ک زر زر میکنه راهش بدن یا ندن مرتیکه پیری خرفت

مرتیکه خرفت شده همه کار پرسپولیس اونوچندتا پیشکسوت دیگه تعیین میکنن مدیرعامل پرسپولیس کی باشه به مدیرعامل گفتن اگه بیرانوند بیاد دیگه نمیزاریم تو بمونی اونم دیگه راش نمیده

علی بیرانوند مگه دروازبان تراکتور نیست ؟‌ فکر کنم دو سال قبلتر هم میخاست از پرسپولیس جدا بشه چون هم تیمش اذیتش میکرد هم هوادارانش بلاخره خدا آدمو جایی میزاره که بهش عزت و احترام و ثروت بدن الان محبوب دل ترک هاست و اقای زنوزی میلیاردر اذربایجانی از نظر ثروت هم پشتیبانیش میکنه فکر کنم دیگه تا اخر عمرش توی تراکتور بمونه البته از وقتی هواداری پرسپولیس فحشش میدن هم محبوبیتش تو سطح جهانی زیاد شده هم اینکه تراکتورم قهرمان کرد

رکورد گینس هم فکر کنم به نام علی بیرو هست و هیچ دروازبانی در تاریخ ایران به اندازه بیرو رکورد نزده

علی بیرانوند مگه دروازبان تراکتور نیست ؟‌ فکر کنم دو سال قبلتر هم میخاست از پرسپولیس جدا بشه چون هم ...

اخه پرسپولیس کل ایران از تلویزیون میبینن همین باعث شد بیرانوند معروف و محبوب بشه