2789
عنوان

گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 59 پست
بله داره می‌خوام اسکرین بفرستم تایپک قبلی من پیام اخر این خانم که آیدی گذاشته بعد تو تلگرام آید شخص ...

خب خواهر اینجا یکی تاپیک زده بود مشخصاتو بدید منم ایندتون میگم همه مشخصات دادن منم الکی یه اسمی گفتم اینا سو استفاده گرن تازگی نداره شما باید باهوش باشی 

سایت خرابه اسم کاربریشو بگو

@Mohammadvhj  آیدی آقایی که بهم داد 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه خانم بود تو یکی از تایپک هام در مورد ازدواج آیدی شخصی رو داد بهم ک ایشون ف ال گیره همه چی درست می ...

هنوز متوجه نشدین اینایی که میان تو تاپیکا آیدی و شماره فالگیر میدن در واقع نرهای مریضی هستن که آیدی و شماره خودشونو دارن به خانما میدن؟؟؟

چند ماه و چندسال دیگه بگذره که خانمای نی نی سایتی متوجه اصل مطلب بشن و فریب نخورن؟؟؟؟

واقعاً ساده لوحی تا کی؟؟؟

بزارین رُک بگم هربلایی به سر همچین خانمایی بیاد حقشونه

کاربری خودش چیه؟

@Imelrla ایدی تلگرام خودش که بلاکم کرد 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

تازه جالبش؛ این اون آقا بهم گفت مثلا س یا چهار پنج سال دیگه ازدواج میکنی

ببخشید ولی حقتهاون آقا از کجا باید تاریخ ازدواج شما رو بدونهچرا انقد ساده ای

دقیقا منم همین شک کردم به اون مصلا خانم گفتم می‌گفت ن این راست میگه 😂

قابل توجه اونایی ک دادمیزنن آهای حس ششمی بیاد وآهای یه ف ال گیربیاد ببینم دوس پسرم منومیگیره یانه؟فقط میگمم احمق بودن زیادهم کارسختی نیست خاک توسرشان برای فکروایده شون

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

قانون سایت رو رعایت نمیکنید بعد ضرر میکنید شاکی میشید اینجا ارتباط پولی ممنوعه یا بحث در مورد جادو و ...

میگم چطور خودش تگ کنم 

خب موقعی که خواستی که خواستی کارت به کارت کنی باید می‌فهمیدی از روی اسمش که پسره

خوب خودش دو نفر معرفی کرد مثلا یه خانم به آقای رو داره معرفی میکنه

قابل توجه اونایی ک دادمیزنن آهای حس ششمی بیاد وآهای یه ف ال گیربیاد ببینم دوس پسرم منومیگیره یانه؟فق ...

چطور من تگش کنم؟ همه بفهمن