2821
2789
عنوان

گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 59 پست
@bdgirll

@niniyar    

عزیز دلم این کاربر که تگ شده اخراج کن از سایت

ظاهراً پسره میره تو تاپیکا به خانما درخواست میده به عنوان فالگیری و جادو و جنبل

بعدش که گولشون زد میکشونه تلگرام پول که گرفت بلاکشون میکنه

@niniyar عزیز دلم این کاربر که تگ شده اخراج کن از سایتظاهراً پسره میره تو تاپیکا به خانما درخواست ...

نه اونجا آیدی شخص دیگه رو میده؛ به عنوان ف ال گیره ! بعد خودش باهات دوست میشه به عنوان زن از دهنت می‌کشه اعتماد جلب میکنه؛ 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اونجا آیدی شخص دیگه رو میده؛ به عنوان ف ال گیره ! بعد خودش باهات دوست میشه به عنوان زن از دهنت می ...

خب خودشه دیگه دو تا آیدی داره باید این آیدی اصلیشو اخراج کنن اون یکیم بعد شناسایی بشه انشاءالله 

خب خودشه دیگه دو تا آیدی داره باید این آیدی اصلیشو اخراج کنن اون یکیم بعد شناسایی بشه انشاءالله

اره من اون روز اینقدر ناراحت بودم ؛ که همچین کاری کردم الان میگم چقدر احمق بودم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اره من اون روز اینقدر ناراحت بودم ؛ که همچین کاری کردم الان میگم چقدر احمق بودم

از بس تو تاپیکا جار میزنین مجردم و شوهر ندارم و ...

یه مشت پسر لاابالی لاشی میریزن تو تاپیکا و سوءاستفاده میکنن از وضعیت

از بس تو تاپیکا جار میزنین مجردم و شوهر ندارم و ...یه مشت پسر لاابالی لاشی میریزن تو تاپیکا و سوءاست ...

واقعا من مقصرم ولی اینو گفتم همه بفهمن

متوجه نشدم من دروغ گو هستم؟

نه عزیزم منظورم این عکسا هستش که در واقعیت دخترن ولی مثلا اکانتشو میکنه پسری منظورم با همیچنین ادمایی هست

و منظورم اینکه اینقد تو فضای مجازی دروغ گفتن که دروغاشون کم کم باورشون میشه

خوب کاری عزیزدلم رسوا شد

ببین بنظرم اگه شک داری

برو همون پیش دعا نویس اگه کاری کرد زودتر از ۱۴۰۷ ازدواج کردی من اسمم و عوض میکنم بهت ثابت میشه که این حرفاش درست بود 

ایشون نه فامیل منه نه پولش میره تو جیب من اصلا یه شهر دیگه اس من ترکم اون یجا دیگه

تاپیکتو دیدم گفتم یه کمکی کنم دو روزه وقت منو گرفتی الکی من به هرکس اعتماد نمیکنم این حرفاش برام درست درمیومد گفتم به یکی معرفیش کنم

کاربریمم برا همیشه رفته انگار اونجام پیام نزار برام👋🏼

خوب کاری عزیزدلم رسوا شد

ببین بنظرم اگه شک داری

برو همون پیش دعا نویس اگه کاری کرد زودتر از ۱۴۰۷ ازدواج کردی من اسمم و عوض میکنم بهت ثابت میشه که این حرفاش درست بود 

ایشون نه فامیل منه نه پولش میره تو جیب من اصلا یه شهر دیگه اس من ترکم اون یجا دیگه

تاپیکتو دیدم گفتم یه کمکی کنم دو روزه وقت منو گرفتی الکی من به هرکس اعتماد نمیکنم این حرفاش برام درست درمیومد گفتم به یکی معرفیش کنم

ببین بنظرم اگه شک داریبرو همون پیش دعا نویس اگه کاری کرد زودتر از ۱۴۰۷ ازدواج کردی من اسمم و عوض میک ...

بچه ها این پیام داد بعد بلاکم کرد من هرچی از خدا و اینا میگفتم منو قانع میکرد ن این راست میگه شاید میخواست بعد پول بیشتری بگیره

نه عزیزم منظورم این عکسا هستش که در واقعیت دخترن ولی مثلا اکانتشو میکنه پسری منظورم با همیچنین ادمای ...

ببین بنظرم اگه شک داری

ببین بنظرم اگه شک داریبرو همون پیش دعا نویس اگه کاری کرد زودتر از ۱۴۰۷ ازدواج کردی من اسمم و عوض میک ...

این پیام آخرش بود بعد بلاک کرد ! 

اشتباه ریپلی زدی😐

نه پیامش گذاشتم آخرین پیامش همه بیینن