2777
2789
بله بپرسید ۳۱

ممنونم

بنظرتون کسی که از نظر قیافه و پول و شغل همه چی تموم باشه 

ولی به جاش خیلی لاشی باشه ( کلا خانوادشون همه اینطورن) و اهل مشروب  وقتایی که با خونوادشه باشه ،

و کلا گذشته خوبی نداشته باشه 

اگه از یه خانمی خوشش بیاد ،که مذهبی باشه و مقید ،و اینکه اون خلافارو تو گذشتش نداشته باشه

بعد خب طبیعتا پا هم نده خانم و ایشون دو سال منتظر بمونن همه جوره و تو اون مدت اون خلافاشونو کنار گذاشته باشن ،

بعد اینکه خودشون به خانم بگن که ترسوان و اگه خانوادش بگن حاضره از شما دست بکشه ،

خانم هم دیگه کلا جوابشونو چه خودش چه خوانوادش نده ،

ایشونم بیخیال شه و بره رو روال لاشی قبلش 

نظرتون چیه راجب حس اون اقا؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ممنونمبنظرتون کسی که از نظر قیافه و پول و شغل همه چی تموم باشه ولی به جاش خیلی لاشی باشه ( کلا خانوا ...

برا ی خانم ممکنه همه جور خاستگار بیاد و طبیعیه ولی اینکه فکر کنید اون آدم عوض میشه اشتباهه شاید موقتا بخاطر علاقه به دختر اون کارا رو نکنه ولی ب ساحلش که برسه تکرار میکنه دنبال عوض شدن ادما نشید وقتی هم ردش کردید دیگه ادامه لاشی بازیش به خودش ربط داره و نیاز نیست ذهن شمارو درگیر کنه

بدیه روزای خوب اینه که بعدا میفهمی روزای خوبی بودن...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا ی خانم ممکنه همه جور خاستگار بیاد و طبیعیه ولی اینکه فکر کنید اون آدم عوض میشه اشتباهه شاید موقت ...

ممنون

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊