2777
2789

چقدر دنیا عجیبه دوستان .من چندین سال پیش  با همکااسیم تو رابطه بودم انقدر بهم علاقه داشت که فکر میکردم دیوونه شده رابطمون بهم خورد و بعداز چندین سال ادیشب وقتی رفتم تو کفاشی میخواستم کفشارو ببینم دیدم در باز نمیشه روشو برگزدوند و درو برام باز کرد همو یه دفعه دیدیم ..خیلی جا خورد ..من با دوستم داشتم کفشارو میدیم زنش بهش گفت کفش قشنگه بخرم ؟گفت با مامانت بیا بخر .بعد زنش یه دفعه صداشو برد بالا گفت پس اینجوری هیچی ..اینم بگم این اقا جدیدااا رابطه ی من و یک نفر دیگه رو بهم زد نمیدونم چرا ...ولی دنیا خیلی عجیبه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی عجیبهمنم میگفت میمیرم ی لحظه بی تو زنده نیستم الان مدتهاس اسم دختره رو زده تو بیوش عشق میکن ...

نه کاری ندارم علاقه ای اخه بهش ندارم دیگه ..ولی نمیدونم چرا رابطمو با یکی دیگه بهم زد 

اگه عاشقت بود ولت نمی کرد الان رفته تو بعل زنش خوابیده فکری نکن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

منم متاسفانه دو سال یکی بهم دروغ گفت چه گریه ها که نمی‌کرد  بیمارستان هم رفت  آخرش دنیا رو سرم آوار شد فهمیدم ادما میتونن چقدر عوض شن 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
نه من علاقه ای دیگه بهش ندارم ..اخه رابطمو بهم زد با یکی دیگه از این ناراحتم

چه پست و نامرده

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

نه کاری ندارم علاقه ای اخه بهش ندارم دیگه ..ولی نمیدونم چرا رابطمو با یکی دیگه بهم زد

روانیه

ازت خواهش میکنم فکر نکن چون رابطتو بهم زده پس بهت فکر میکنه یا دوست داره 

برای من بعد چندین سال میاد پیوی میپرسه تو رابطه ای؟ با کسی نیستی که

درحالیکه خودش هوار میزنه ک با یکیه با این حال بازم نمیخاد من با کسی باشم دیگه عادت کردم ومیدونم روانیه و از سر دوست داشتن نیس