2777
2789

بچها برادرشوهرم برادرشوهرم 😭😭😭هرچی از خوبیش بگم کم گفتم انقد خوبه کاریه ماشین خونه کار درست داره نونوایی مال خودش داره درکنار کارمندی درآمدش عااالی

متولد ۷۲ سی سالشه.  رفته عاشق یه زنه شده با یه بچه زنه بچه دست خودش ۲۶ سالش بیکار بی پول گفت دو روز دیگه میخواد عقدش کنه زنه گفته هیچی ازت نمیخوام فقط شناسنامه تو بردار و بیا  . کلا روانی شده الان دعوا شد خونه مادرشوهرم بیرونش کردن مادرشوهرمم شوهرم سرم وصل کرده داره سکته میکنه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... 🥺👶🐣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای وای خدا ، چقدر من نیترسم ازینکه برادرشوهرمنم دوباره انتخاب علط کنه ، خیلی از ازدواج اولش سنگین شکست خورد ،البته کلا میگه زن نمیخوام ولی اکرم بخوام خودم پیدا میکنم اجازه نمیده نادر و خواهرش براش مورد پیدا کنن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

پس بنده خدا همسایه ی ما چی بگه پسر۳۰ساله رفته زن دایی۵۷ساله رو عقد کرده کلا جهز کامل هم براش خریده مادرش داره دیوونه میشه پسره از دختر زن داییه ثسال کوچیک تره

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
قلب تو چرا داره وایمیسته😐😐😐😐

گناه داره شوهرم خیلی ناراحته بمن که ربطی نداره من هیچ دخالتی ندارم و نداشتم 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به امید رویای بوسیدنت.... 🥺👶🐣

پس بنده خدا همسایه ی ما چی بگه پسر۳۰ساله رفته زن دایی۵۷ساله رو عقد کرده کلا جهز کامل هم براش خریده م ...

یا ابالفضل🤯🤯🤯🤯

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم