2777
2789
عنوان

قرص باروری

128 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

من می‌خوام دوقلو باردار بشم برای همین دکتر برام قرص فرتی اید نوشته که حالا کسی استفاده کرده و نتیجه گرفته؟

یا کسی هست دوقلو باردار شده با قرصی؟(می‌دونم ژنتیک و ای وی اف تاثیر داره)

از فکر دوقلو بیا بیون. خیلی سخته فکر میکنی. مخصوصا مقایسه کردن بعدش. حس میکنی شیرینی ولی موهات سفید میشه تا بزرگ بشن. بعد یکیشون باهوش تر بشه عذابهبرات چون پاسوز هم میشن. 

خود دانی..از من میشنوی برای خدا تعیین نکن..این کارو نکن بزار خودش به صلاحت بده...اینو کسی میگه که 9سال برای یه دونه بچه دویده

من بعد سال ها خدا بهم دوقلو داد با کلی دوا درمون..امشب تولدشونه.... یکیش کنارمه  یکیش سینه قبرستون...دلتو خالی نمیکنم ولی مثل من خیلی ها بودن..عوارض بارداریش خیلی ریسکش بالاست...خواهرانه گفتم.

امیدوارم خدا خواسته تو با صلاحت یکی کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از فکر دوقلو بیا بیون. خیلی سخته فکر میکنی. مخصوصا مقایسه کردن بعدش. حس میکنی شیرینی ولی موهات سفید ...

آره می‌دونم دوقلوها چه جورین چون خودم دوقلوام 

من چون می‌خوام پشت سر هم بچه بیارم برا همین می‌خوام یه باره دوقلو باشه خلاص شم

خود دانی..از من میشنوی برای خدا تعیین نکن..این کارو نکن بزار خودش به صلاحت بده...اینو کسی میگه که 9س ...

عزیزم منم ناراحت شدم 

خدا سلامتش کنه .....

آره ریسکش بالاست می‌دونی من تازه فهمیدم پرکاری تیروئید دارم برای همین میگم هنوز من هیچ مشکلی ندارم دکتر گفته هنوز نمیتونی باردار شی بعداً خدایی نکرده یهو نشد 

یکی هم اینکه میگم مثلاً بچه اولم چند ماهه بودنی باردار شم برا دومی برا همین میگم از اول دوباره دکتر رفتن و زایمان شدن راحت‌تره

خود دانی..از من میشنوی برای خدا تعیین نکن..این کارو نکن بزار خودش به صلاحت بده...اینو کسی میگه که 9س ...

مخصوصا تو دوقلوها یکیشون خیلی صعیفتر میشه. خودشم نگاه کنه نسبت به قلش یکیشون چارشونه تر و موهاش بیشتره. یکیشون موهاش کمتر و لاغر تره. جدا از بیماری های قلبی که تو دوقلوها درصدش بالاس