سلام دوستان سر من یه مدت بالای ابروی راستم بصورت موضعی تورم و سردرد داشت احساس فشارتوی پیشونیوسمت گیجگاه راستم دارم متخصص گوش حلق رفتم قرص شل کننده عضله دادگف اسپاسم کرده، امایه مدته علی رغم مصرف قرص بازاون علائم تکرارشده متخصص چشم رفتم گفت عصب بیناییت ضعیفه( البته این ضعف رو خیلی وقته میگفتن هست ولی میگفتن جزئیه و مهم نیست من احتمال میدادم بخاطر زود رس بدنیا اومدنم باشه ولی دکتر گفت نه) فشار چشممو معاینه کرد گفت عادیه و یه عکس میدان بینایی برام نوشت علت این علائم چی میتونه باشه؟ بشدت استرس دارم که چیز خطرناکی مثل تومور یا.. باشه
برای ضعف عصب بینایی، میتونه دلایل مختلفی باشه. گاهی ممکنه به دلیل اسپاسم عضلات یا مشکلات عصبی باشه که با داروها درمان میشه. استرس و فشار روانی هم میتونه علائم رو بدتر کنه. برای اطمینان بیشتر، عکسی که پزشک نوشته رو بررسی کن و اگه لازم بود، نظر متخصصهای دیگه رو هم جویا شو. در هر صورت، فعلاً نیازی به نگرانی شدید نیست.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!