2777
2789
درکت میکنماما مشخصه اعتماد به نفست پایینههیچ کسی بجز تو برای همسرت پرنسس نیستسعی کن باهاش دوست باشی

چون ببین من وزنم از حد طبیعی پایین تره

چند بار گفته اضافه وزن پیدا کنم 

البته برای بارداری هم باید جون پیدا کنم تا باردار شم

چند بار اعتراض کردم گفتم من همین بودم

میگه به خاطر خودت میگم تو بارداری اذیت نشی بدنت ضعف نداشته باشه

دیگ بقیش و نمیدونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرمالی عزیزم ولی خب کاریش نمیشه کرد کی الان واقعا فیلم بدون سانسور نگاه نمیکنه ینی صحنه هاش از فیلم ...

ن بابا بد تر نیست

الان مثلا اون فیلم بدون سانسورم نمیبینیم چون میدونه خوشم نمیاد

مشکلی پیش نمیاد؟آخه مذهبیم🥲

پسر من جی تی ای بازی میکرد اولش که صحنه داشت میدویید دست میزاشت رو چشای باباش میگ زشته نگا نکن😅باباشم میگف تو خودت که نگاه میکنی چرا من نگا نکنم

خب چیکار کردی؟

من هیچ‌کاری نمی‌کردم این مشکل اون آدم بود که منو نادیده می‌گرفت وگرنه من خیلی نسبت به شوهرم بهتر بودم

فامیلای همسرم مدام به مادرهمسرم به شوخی میگفتن دعانویست کیه اینجور عروسی گیرت اومده

با این حال با همه ی کارایی که میکرد من هیچی کم نزاشتم واسه همسرم

ولی الان جدا شدم بخاطر خیانت،دوماهه هم باردار بودم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨ ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/۱۲/۲۰❤️🩹

آها یعنی خیلی بد نبود ؟چشم،گوشی نیست روی کنسول ایکس باکسه خب چکار کردید شما بهتر شده الان؟

بالاتر گفتم عزیزم 

جدا شدم من

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨ ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/۱۲/۲۰❤️🩹

من هیچ‌کاری نمی‌کردم این مشکل اون آدم بود که منو نادیده می‌گرفت وگرنه من خیلی نسبت به شوهرم بهتر بود ...

❤️❤️

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند