2777
2789
عنوان

درمان جوش صورت تون چی بود

96 بازدید | 11 پست

میشه بگین دیوانه شدم

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

راکوتان

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنام خدا سی ساله جوش میزنم و هر درمانی کردم و دارو خوردم هیچی تاثیر ماندگار نداشت.راکوتان خوردم فقط دوسال خوب بود. ده سال قبل خوردم ولی عوارض خشکی و حساسیت به آفتاب روی دست و صورتم هنوز مونده برام. 

قطره کلیندامایسین اگه مرتب بزنم خیلی کم جوش میزنم ولی پوستم خشک و خراب و بی حال میکنه. 

یکساله  سرم نیاسینامید میزنم هفته ای سه چهار شب، خوب شده ولی اگه دو هفته نزنم دوباره جوش میزنم.

راکوتان

از کی اثرش دیدی 

من ۱۵ روز هست خب نسبت به قبلا ی کم بهتر شده

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
از کی اثرش دیدی من ۱۵ روز هست خب نسبت به قبلا ی کم بهتر شده

بعد سه چهار ماه

اوایل بیشتر برون ریزی داشتم🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ضررش بیشتر از فوایدش تو روخدا برا کسی تجویز نکنید تو زایمان و جهش ژنی همه چیز اثر داره

تجویز نکردم

من خودم زیر نظر دکتر و با آزمایش خوردم

و خب برا من بعد امتحان کردن راه های مختلف تنها درمانی بود که جوش هام رو برد🫠