2821
2789
منم این دردو دارم اول فکر میکردم تخمدانه بعد از کلی دکتر و سونوگرافی فهمیدم تخمدان نیست ومشکل از رود ...

البته درد من قسمت راست شکممه 

به شدت به دعای خیرتون محتاجم برام یه صلوات میفرستین ممنون ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این دردو دارم اول فکر میکردم تخمدانه بعد از کلی دکتر و سونوگرافی فهمیدم تخمدان نیست ومشکل از رود ...

آخه من همین امروز درد دارم یعنی به تخمکگذاریم ربط نداره

مال شما دردش چه مدت بود ادامه دار بود

آخه من همین امروز درد دارم یعنی به تخمکگذاریم ربط نداره مال شما دردش چه مدت بود ادامه دار بود

من یه چند روزی بود که درگیرش بودم دیدم خوب نشد رفتم دکتر ولی نمیدونم شاید مال شما 

مربوط به تخمک گذاری باشه دیدی خوب نشد حتما دکتر برو 

سلام منم پهلوي راست شكمم موقع رابطه درد ميگره البته موقعي كه ي كوچلو شوهرم خشن رفتار ميكنه،كلا ي كيست هم داشتم رفع شد ولي هنوز هم هميطورم تازه گاهي وقت ها پهلوي چپم ايطور ميشه😔😔😥

سلام منم پهلوي راست شكمم موقع رابطه درد ميگره البته موقعي كه ي كوچلو شوهرم خشن رفتار ميكنه،كلا ي كيست هم داشتم رفع شد ولي هنوز هم هميطورم تازه گاهي وقت ها پهلوي چپم ايطور ميشه😔😔😥 انگار ي چيزي ميخواد از جا كنده شه 

سلام منم پهلوي راست شكمم موقع رابطه درد ميگره البته موقعي كه ي كوچلو شوهرم خشن رفتار ميكنه،كلا ي كيس ...

منم گاهی اینطور میشم موقع رابطه ولی مربوط به روده هام هست 

از كجا فهميدي مربوط به رودهاته؟؟بايد سنوي روده بدي ؟؟؟

نه من سونو برای تخمدان دادم مربوط به اون نبود اخه مشکل یبوست هم داشتم بعد که رفتم دکتر گوارش معاینه کرد کفت اون درد مربوط به روده هامه 

نه من سونو برای تخمدان دادم مربوط به اون نبود اخه مشکل یبوست هم داشتم بعد که رفتم دکتر گوارش معاینه ...

سلام خوبی ببخشید منم مثل شما گاهی درد زیر شکم دارم.منم مشکل یبوست دارم. باید چکار کنم شما خوب شدس؟

🥰🥰