2777
2789

خانوما ببخشید من بعد دوسال می‌خوام برم دکتر زنان امروز دیگه نوبت گرفتم ولی استرس دارم تپش قلب گرفتم چجوری باید برم چکار. کنم اونجا چکار میکنن هم بار اول چکاپ اینا می‌کنه خواهرانه راهنمایی کنید تروخدا

خانوما ببخشید من بعد دوسال می‌خوام برم دکتر زنان امروز دیگه نوبت گرفتم ولی استرس دارم تپش قلب گرفتم ...

من رفتم همون بار اول پاپ اسمیر گرفت

استرس نداره چیزه خاصی نیست اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری ترشحات و درد و اینا هست که مشخص میشه کرد اگرم نمیتونی تشخیص بدی با کیت تخمک گذاری میشه دقیق فهمید

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
پاپ اسمیر خیلی درد داره ؟؟ بعد من الان چند وقته سوزش دارم حس میکنم عفونته زشت نیست ؟؟

نه درد نداشته

خجالت چرااا؟؟ یه چیزه طبیعیه خیلیا این مشکل رو دارن

واسه دکترم این چیزا طبیعیه اصن خودتو درگیر نکن عزیزم

نه درد نداشتهخجالت چرااا؟؟ یه چیزه طبیعیه خیلیا این مشکل رو دارنواسه دکترم این چیزا طبیعیه اصن خودتو ...

من تا حالا نرفتم بخاطر همین آزمایش خون و پاپ اسمیر الان جلسه اول امکانش هست پاپ اسمیر بگیره بعد چجوریه من واقعا خیلی خجالتیم