2777
2789
عنوان

رفتنِ او🖤

209 بازدید | 10 پست

یه همسایه داشتیم  مسن بود بچه هم نداشت الان این دنیا رو ترک کرده خیلی وابسته بودیم الخصوص من که همش تشویقم میکرد روزه می گرفتم ؛ از قدیم می‌گفت و... غمش خیلی اذیتم می‌کنه انگار یه تیکه از روحم نیست ؛ فردا به خاک سپرده میشه اما نه توی دلِ من ؛ میشه براش هر چقدر توان دارید فاتحه و صلوات بفرستید؟! ممنونتونم ان شاءلله که توی شادی هاتون جبران کنم🙂💔

راستی امروز فهمیدم عشقی که توی افرادی که فامیل نیستن شکل میگیره خیلی بزرگتر از عشق به کسایی هست که نسبت خونی داریم ؛ ما نمی‌فهمیم آدما رو چقدر دوست داریم تا وقتی که از دستشون بدیم(((:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روحش شاد و جایگاهش بهشت🤍شریک غمیتم

فدات شم من ؛ واقعاً غمش برام سنگینه ؛ هر چند که الان می‌دونم تازه اولشه و چند روز دیگه تازه از داغی در میامو‌ بدتر میشم(:

روحِ رفتگان توام شاد و همیشه جاویدان در بهشت(:🖤

فدات شم من ؛ واقعاً غمش برام سنگینه ؛ هر چند که الان می‌دونم تازه اولشه و چند روز دیگه تازه از داغی ...

ممنونم عزیزم سعی کن زیاد خودتو اذیت نکنی با ناراحتی کردن اون بنده خدا زنده نمیشه

بجاش برو سرخاکش قرآن‌بخون فاتحه بده اینجوری خودتم اروم‌میشی

منم یکی از اقوام چند وقت پیش فوت شد اوایل تو شوک بودم حالم اصلا خوب نبود روزی چندبار میرفتم سرخاکش ولی خداروشکر الان‌بهترم، امیدوارم توام بهتر شی

گیتار میزنن با تارهای عصبیت پس توام فوتشون کن با ساز دهنیت

ممنونم عزیزم سعی کن زیاد خودتو اذیت نکنی با ناراحتی کردن اون بنده خدا زنده نمیشهبجاش برو سرخاکش قرآن ...

می‌دونم که عادت میشه اما همین که یه تیکه از قلبم حس میکنم دیگه نیست یه حسیه که انگار فرق داره با تموم غما با تمومِ از دست دادند(:💔

ممنونم که همراهی می‌کنی ؛ ان شاءلله هر چی از خدا میخوای بهت بده(:

چه پیرزن باحالی بوده

خدابیامرزتش🖤🖤

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

چه پیرزن باحالی بودهخدابیامرزتش🖤🖤

اصلا خدایی هر چقدر از خوبیاش بگم کم گفتم ؛ خیلی باهاش خاطره دارم ؛ برام دعا می‌کرد و... خیلی خوب بود می‌دونم به لطف خدا جاش خوبه اما خب دلتنگی امون آدمو می‌بره و فقدان(:

ممنونم ازتون روح رفتگان شما هم شاد باشه ان شاءلله