2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

31 بازدید | 3 پست

یکی از پسرای فامیل پدریه و آیدی اینستا مو از پیج داییم گرفتها یشون فالو کرده بنده رو ولی من فالو بک نزدم ایشون اهنگ ها و یا دو بیتی های عاشقانه میفرستاد و پاسخی نمیدادم.بعد از سه هفته که سه تا کلیپ در نصفه شبهای مختلف ( دو تاش سه صبح و یکی دو صبح)فرستاد پیم دادم که:حتما باید بلاک کنم که شما پیم ندین؟ایشون نوشت شرمنده ببخشید دیگه کلیپ نمیفرستم اهنگهایی که فرستاده ریمیکیسه:حس میکنم بازم مسی آشولاش بودم این چن ماه نه روشنی نه دسترسی چرا میشه تحملش کرد نری بیوفتی با کسی.......یکی دیگه هم این بود:عاقبت از عشق تو اهل کلیسا میشوم میکشم دست از مسلمانی مسیحا میشوم انقدر بر کشتی عشقت نشینم روز و شبیا به عشقت می رسم یا غرق دریا میشوم بعد که دیده بود محل نمیدم کلیپ فرستاده بود:ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد فکر نکن نمیفهمم آره میفهمم خودمو زدم به نفهمیدن 

ضمنا پسر لاشی و هولی هم نیس .منظوری داره ینی؟

همونی که مثل دستاش سرد بود :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه من کنکور داشتم شب قبلش یه طومار پیام داده که نگران نباش موفق میشی و...

چند ماه قبلش توی نوتهای اینستا نوشت ه بودم دلم برای رفیقام تنگ شده و ... ریپلای کرد موفق میشی با هم جشن میگیریم:////

همونی که مثل دستاش سرد بود :)